Swift House Inn

Guvernørens palæ

Swift House Inn, Middlebury i Vermont
Det historiske Swift House Inn har tidligere huset en guvernør og er den eneste inn i Middlebury. Her finder I den ægte, varme New England-atmosfære i de tre flotte bygninger, der ligger omgivet af store, frodige græsplæner og smukke haver.

Her kan I både slappe af og være aktive, hvis I vælger at bo på Swift House Inn tæt på Green Mountains, på jeres kør-selv-ferie gennem Vermont. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer..

Fra 885 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Her er muligheder for masser af udendørs aktiviteter

Hvert eneste vindue i bygningerne danner rammen om et smukt billede af den landlige skønhed og ro, butikker og museer, og så ligger Middlebury College kun et stenkast herfra. Town Hall Theater and College tiltrækker hvert eneste år en lang række kunstnere i verdensklasse, og her er forestillinger de fleste weekender. Mulighederne for udendørs aktiviteter er mange. I kan fx vandre ad de dejlige stier uden for Middlebury eller i de nærliggende Green Mountains, cykle i Champlain Valley, fiske i de utallige floder og bække eller deltage i forskellige vandsportsaktiviteter i de nærliggende søer Champlain og Dunmore. Om vinteren er det oplagt at medbringe skiene eller blot en god bog at læse foran den hyggelige kaminild.

  • 20 store og komfortable værelser med alle moderne bekvemmeligheder
  • Alle værelser har aircondition og tv, mange har whirlpool og kamin
  • Sauna og dampbad
  • Førsteklasses morgenmad
  • Middag i Jessica's Restaurant 4 dage/uge vinter/forår og 5 dage/uge sommer/efterår tilberedt af årstidens friske lokale produkter
  • Fuld bar og omfattende vinkort
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud