The Inn on First

Fantastisk morgenmad som ingen andre steder

The Inn on First, Napa i Californien
Denne historiske inn ligger centralt placeret i downtown Napa, blot få minutters gang fra butikker, vingårde og fantastiske restauranter. Her er dejlige, store værelser, en skøn have og en unik og kreativ hjemmelavet morgenmad, der hele tiden skifter, så man aldrig vil opleve at få det samme to dage i træk.

I Napa ligger The Inn on First - et skønt sted til et par nætter på kør-selv-ferie gennem Californien. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 886 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Køkkenchefen tryller med mere end 100 morgenmadsopskrifter

Værelserne på The Inn on First er individuelt indrettet og har internet, kamin, jacuzzi og eget bad. Morgenmaden her er det centrale omdrejningspunkt. Køkkenchefen har lagt sig i selen og serverer den ene unikke og kreativt fremstillede morgenmad efter den anden med sine mere end 100 morgenmadsopskrifter. Og der er flere på vej… Morgenmaden er bestemt utraditionel og byder bl.a. på morgenmadslasagne, omelet corn dogs, hjemmelavede nudler med pocherede æg, velsmagende suppe med prosciutto og løgdampede boller! Så er man glad for god og veltillavet morgenmad, er dette lige stedet!

  • 10 rummelige værelser med bl.a. jacuzzi og kamin
  • Spændende, moderne californisk morgenmad
  • 2-retters morgenmad, den ene bestående af hjemmelavet granola, hjemmelavet bagværk, økologisk frugt, bær og yoghurt. Den anden er en uforudsigelig, unik og finurlig kreation, der gør, at gæsterne vender tilbage igen og igen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud