Washington Square Inn

europæisk charme og romantik

Washington Square Inn, San Francisco i Californien
Washington Square Inn ligger lige i hjertet af San Franciscos legendariske North Beach og minder i charme og udstråling mest om et lille europæisk hotel. Det pulserende North Beach-kvarter er kåret blandt de 10 bedste kvarterer i USA, bl.a. på grund af de smukke omgivelser.

I kan starte eller afslutte jeres kør-selv-ferie i Californien med et par nætter på Washington Square Inn i San Francisco. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 1.185 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Dejlige omgivelser og tæt på San Franciscos seværdigheder

Fra det lille historiske hotel er der en fantastisk udsigt over Coit Tower, Russian Hill, Washington Square Park og Cathedral of Saint Peter & Paul. Og så ligger hotellet blot en kort køretur eller en god gåtur fra nogle af de mest berømte seværdigheder i San Francisco. Læg dertil de romantiske værelser, europæiske antikviteter, tv og eget bad. Værelserne er generelt ikke ret store og de er forskelligt indrettet. Enkelte værelser har nogle charmerende karnapper med siddepladser, andre en hyggelig atmosfære med pejs. De perfekte rammer er sat om et uforglemmeligt ophold, hvad enten det drejer sig om forretning eller ferie.

  • 15 romantiske og flot indrettede værelser med eget bad
  • Trådløst internet u/b
  • Eftermiddagste
  • Vin og hors d'oeuvres om eftermiddagen
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud