West Hill House Bed & Breakfast

I pagt med naturen i Green Mountains

West Hill House Bed & Breakfast, Warren i Vermont
Midt i den uforstyrrede natur i Green Mountains ligger West Hill House Bed & Breakfast lige ud til en stille landevej, omgivet af en storslået, gammel have. En smuk bygning fra 1850'erne, hvor alt ånder fred og idyl året rundt, og hvor tempoet er derefter.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Vermont bringer jer til Warren i Green Mountains, så kan I få nogle dejlige fredelige dage på West Hill House Bed & Breakfast. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 993 kr.
Pris pr. person pr. nat ved to nætter i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Kombinere en romantisk forkælelsesferie med aktiviteter

"I skovens dybe, stille ro" giver i den grad mening, når man gæster den klassiske Vermont Bed & Breakfast. Her siger et billede mere end tusinde ord. West Hill ligger usædvanligt smukt i de frodigste, grønne omgivelser, man kan tænke sig. For ikke at tale om det vidunderlige naturlige lys, her er. Et oplagt sted for de, der ønsker sig en fredelig ferie langt væk fra hverdagens stress og jag, men også for de, der ønsker at kombinere en romantisk forkælelsesferie med aktiviteter som vandreture, cykling og kajakture om sommeren og skisportsaktiviteter om vinteren. Og så er der kun få minutters kørsel til forretninger og restauranter i Warren og Waitsfield.
 

  • 9 romantisk og individuelt indrettede værelser med enten jacuzzi, dampbad eller begge dele, gaspejs og internet.
  • Overdådig morgenmadsbuffet med frugtjuice, hjemmelavet brød eller muffins og et stort udvalg af frisk frugt. Derudover en spændende, lun anretning, der kan vække ethvert smagsløg til live.
  • Mulighed for varme drikke og hjemmebagte cookies hele dagen.
  • Single Malt-bar om aftenen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud