West Mountain Inn

Romantik og forkælelse

West Mountain Inn, Arlington i Vermont
Her er virkelig stedet, I kan kalde jeres eget! Store luksusværelser med bl.a. himmelseng og en hyggelig kamin, udsøgte måltider, forfriskende udendørs aktiviteter, afslappende og behagelige eftermiddage og aftener - alt dette kan blive jeres på West Mountain Inn.

I har mulighed for aktiviteter om dagen og afslapning om aftenen, hvis I vælger at bo på West Mountain Lodge på jeres kør-selv-ferie gennem Vermont. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Bemærk:
Holder lukket fredag-søndag.

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksusværelser og fantastisk morgenmad

Stedet ligger naturskønt på en bjergside med udsigt over den historiske by Arlington og de skønne Green Mountains og er omgivet den flotte, velholdt have, græsenge og skove med en smuk udsigt over dem alle. Og uden at forlade den store ejendom er her mulighed for vandreture - om vinteren med snesko - fiskeri, badning, kanosejlads i Battenkill River eller blot slappe af og nyde freden og roen i en af de berømte Adirondack havestole.

  • 20 velindrettede luksusværelser med komforten i højsædet
  • Overdådig landlig morgenmad med alt, man kan ønske sig
  • Udsøgt daglig 5-retters middag med sæsonbetonede retter
  • Fokus på lokale Vermont-produkter i al madlavning

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere