Whale Cove Inn

Luksus i pagt med naturen

Whale Cove Inn, Depoe Bay i staten Oregon
Med en helt utrolig naturskøn udsigt ligger Whale Cove Inn smukt indpasset i det imponerende landskab lige ned til den uberørte Whale Cove langs den barske kyst i Oregon.

Her får I store naturoplevelser i lækre omgivelser, hvis I trænger til et par rolige dage på kør-selv-ferien i Oregon. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Se solen gå ned over Stillehavet

Stedet er som skabt til store naturoplevelser og virker som balsam for krop og sjæl med rummelige værelser med de bedste senge, hyggelig gaspejs, lækre badeværelser, fladskærms-tv og privat jacuzzi på egen terrasse. Fra hvert værelse er der en fantastisk panoramaudsigt over Whale Cove og Stillehavet med mulighed for at se ørne, spækhugger og gråhvaler 10 måneder om året - og så findes der ikke et bedre sted at nyde dagens sidste stråler og se solen gå ned over Stillehavet efter at have indtaget middagen i den hyggelige spisestue.
 

  • 8 velindrettede luksusværelser med havudsigt
  • Lækker hjemmelavet morgenmad og friskbrygget kaffe
  • Middagen serveres i den hyggelige spisestue med udsigt over havet
  • Gode muligheder for fiskeri, shopping og drageflyvning
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere