Youngberg Hill

Bo midt i vinmarkerne

Youngberg Hill, McMinnville i Oregon
Med den skønneste beliggenhed midt i 25 hektar vinmarker i det smukkeste, bølgende landskab og udsigt lige så langt øjet rækker i Oregons førende vinområde finder man Youngberg Hill. Midt på en bakketop og med 22 år bag sig som økologisk vingård.

Er I på kør-selv-ferie i Oregons vinområde, kan I tilbringe et par nætter på Youngberg Hill Vineyards & Inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo midt i Willamette Valley med mere end 100 vingårde

Youngberg Hill Vineyards & Inn er det perfekte sted for de, der søger en stille, romantisk ferie og et fantastisk udgangspunkt for ture i Oregons smukke vinområde. Her produceres bl.a. prisvindende vine som Pinot Noir og Pinot Gris. Vinelskere sætter stor pris på at komme her, da beliggenheden er særdeles central i Willamette Valley med mere end 100 vingårde inden for 20 min. kørsel. For ikke at tale om selve huset, der er en perle i sig selv med bibliotek, lounging salon og en stor spisestue for ikke at tale om de blot otte overdådigt indrettede værelser. Derudover er der rundt om hele huset opført overdækkede verandaer med udsigt over vinmarkerne og dalen til Coast Range, Mount Jefferson og Mount Hood. En helt speciel beliggenhed med en helt speciel udsigt, der kan være temmelig svær at løsrive sig fra.
 

  • 8 luksuriøst og særdeles stilfuldt indrettede værelser med den skønneste udsigt over dalen.
  • 2-retters gourmetmorgenmad med fokus på lokale råvarer. Blandt gæsternes favoritter er bl.a. Salmon Hash, Pinot Poached Pears, Egg Florentine og Pancetta Tarts. Derudover serveres der bl.a. friskbagte ckokolademuffins, hjemmelavet granola og yoghurt.
  • Vinsmagning af området fineste vine.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere