Fort Myers og de skønne strande

Skønne strande, sol og shopping

Fort Myers på Floridas vestkyst er kendt for sit overflødighedshorn af fristende strande, der lokker med kilometer efter kilometer af herligt sand. De blide, azurblå bølger skyller ind over det varme sand, mens børnene leger i vandkanten og solen bager de solhungrende. Strandene ligger lidt syd for byen på den 10 km lange Estero Island langs Floridas solrige Gulf Coast. 

Selve byen ligger ikke helt ud til havet, men i et flodleje nogle kilometer inde i landet. Fort Myers er, som navnet antyder, et tidligere fort mod urbefolkningen. Gå en tur i den gamle bydel og se huse, der er mere end 100 år gamle, lavet om til restauranter og butikker.

Fort Myers byder ikke kun på strande i verdensklasse, men også forskellige seværdigheder for både store og små. Besøg Thomas Edison og Henry Fords vinterresidens, hvor de udførte eksperimenter, som resulterede i patenter på bl.a. glødepære og vaffeljern. Tag en dagsudflugt til Sanibel Island og besøg Bowman’s Beach, stranden der er kendt som et af verdens bedste steder for sjældne muslingeskaller. Gå amok i Tanger Outlet og køb mærkevarer til discountpriser. Endvidere kan du tage på et lang række forskellige bådture ud fra Fort Myers. Mulighederne er med andre ord mange på en tur til Fort Myers.

 

Kort

Vis på kort