Rejser til Fort Myers

fort myers byder på strande i verdensklasse

De blide, azurblå bølger skyller ind over det varme sand, mens børnene leger i vandkanten og solen bager de solhungrene. Fort Myers på Floridas vestkyst er kendt for sit overflødighedshorn af fristende strande, der lokker med kilometer efter kilometer af herligt sand. Selve byen ligger dog ikke helt ud til havet, men i et flodleje nogle kilometer inde i landet.

Fort Myers byder ikke kun på strande i verdensklasse, men desuden også flere seværdigheder for både store og små. Fort Myers er, som navnet antyder, et tidligere fort mod de lokale indianere. Gå en tur i den gamle bydel og se huse, der er mere end 100 år gamle, lavet om til restauranter og butikker. Er du til de mere actionprægede oplevelser, kan du køre mod Orlandos forlystelsesparker eller opleve Floridas farligste indbygger, alligatoren, i fx Everglades National Park. Mulighederne er med andre ord mange på en rejse til Fort Myers.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Sanibel Island og Captiva Island

Øerne Sanibel Island og Captiva Island ligger som to tropiske åbenbaringer tæt på Fort Myers. Her finder du strande, der begejstrer selv de mest inkarnerede strandentusiaster.

Og som en ekstra kuriositet har du desuden gode chancer for at finde flotte, farverige muslingeskaller. Øerne er faktisk verdenskendte for sin store forekomst af imponerende muslingeskaller og konkylier. Så på med falkeblikket og start jagten.

 

Gå i Thomas Edison og Henry Fords opfinder-fodspor

Fort Myers fortjener en plads i verdenshistorien. Der er bare ikke så mange, som er klar over det. For det var her, de to opfinder-venner Thomas Edison og Henry Ford havde deres vinterresidens og Edison endda sit eget laboratorium. Her blev der udført eksperimenter, som resulterede i ikke mindre end 1.093 patenter, heriblandt på ting som glødepære og vaffeljern.

Besøg de historiske bygninger, inklusive Edison Ford Museum og laboratoriet, og den tilhørende botaniske have. En spændende oplevelse for store som små. Der er åbent dagligt fra 9 til 17.30, og adressen er Edison & Ford Winter Estates · 2350 McGregor Blvd. · Fort Myers, FL 33901.

 

Shopping i Fort Myers

Trænger du til en pause fra stranden? Så er shopping naturligvis en oplagt aktivitet. Og der er gode muligheder for shopping i Fort Myers. Er du på jagt efter mærkevarer til attraktive priser, så er Tanger Outlets stedet for dig. Fristes du af tanken om et kæmpe udvalg af forskellige varer under samme tag, så er et smut i Family Dollar et oplagt valg.

Er du til de lidt mere skæve butikker, skal du bestemt på en lille tidsrejse i vintage-butikken The Curiosity Shop på 1939 Suwanee Avenue. Her finder du tøj og smykker fra mormors garderobe.

Elsker du at finde gamle bøger og plader, er Echo Vintage Books & Vinyl Records lige sagen. Butikken er blevet lidt af et tilløbsstykke for samlere på jagt efter kulturelle godbidder. Butikken ligger på 1793 Fowler St. Vær forberedt på at bruge en del tid i denne butik - udvalget er kolosalt.

 

Udflugter og aktiviteter i Fort Myers-området

Udflugter i Fort Myers og omegn foregår bedst med en lejebil. Lej en bil i Fort Myers - eller lej en bil i en anden by i Florida - og tag ud på eventyr.

Du skal fx snyde dig selv for at opleve Everglades National Park, der ligger som et sagnomspundet sumpunivers fuld af mystik helt syd i Florida.

Hvis du mere er til pulserende storby, så ligger Floridas kulturelle smeltedigel, Miami, blot et par timers kørsel fra Fort Myers.

Har du hang til oplevelsesparker i størrelse XL? Så ligger Orlandos fascinerende overflødighedshorn af underholdning i verdensklasse blot tre timers kørsel fra Fort Myers. 

Kontakt