Glacier Point i Yosemite

Den bedste udsigt over Yosemite

Et af de absolutte must sees i Yosemite Nationalparks skattekiste af geologiske vidundere er den karakteristiske klippetop Half Dome, der tårner sig op over Yosemite Valley. Fra udsigtspunktet Glacier Point på toppen af Yosemite kan I beundre det storslåede naturscenarie fra første parket. Og er I morgenfriske venter der en særligt unik oplevelse, når dalen og de imponerende granitklipper blive malet gyldne af solopgangen - før de fleste turister kigger forbi.

Garanteret wow-effekt

Intet sted i Yosemite Nationalpark finder I en udsigt, der kan konkurrere med Glacier Points panorama; her er garanteret wow-effekt! 975 meter over den grønne dal, der slanger sig mellem granitbjergene, får I en berusende udsigt til den ikoniske Half Dome. I kan svagt skimte vovehalsene, der klatrer på klippens lodrette væg, ane dalens lysegrønne enge mellem trætoppene og se det brusende dobbeltvandfald, Yosemite Fall.

Inspiration

Oplev half dome gløde

At betragte solen bryde frem og kaste sit gyldne skær på Half Dome ved morgengry eller at opleve den karakteristiske klippetop gløde orange i aftensolen mod en dyblilla himmel er et syn sjældent set. Selvom panoramaet fra Glacier Point altid er fantastisk, så er stemningen og lyset ved solopgang og solnedgang uforglemmeligt. Især aftensolens farvespil er et unikt syn, men de tidlige morgentimer har en naturlig ro over sig, der giver jer en helt særlig naturoplevelse.

Bemærk: Glacier Point Road er typisk åben fra maj/juni til oktober/november afhængig af snemængden. I kan selv køre til Glacier Point eller tage shuttlebussen, der kører to gange dagligt. Solopgang mellem kl. 5 og 7 og solnedgang mellem kl. 18 og 20:30 afhængig af hvilken måned, I besøger parken.


"en udfordrende, men fænomenal naturoplevelse får i på Four Mile Trail fra Yosemite Valley op til Glacier Point. I stiger godt 1.000 meter, men belønnes med flotte udsigter over Yosemite Fall

- Birgitte Vraadal, USA-specialist og produktchef


 

Kort

Vis på kort