Hoh Rain Forest, Olympic Nationalpark

På tur til den eventyrlige regnskov 

I Olympic Nationalpark finder I det eventyrlige landskab, Hoh Rain Forest, der foruden Mount Olympus er en af parkens helt store trækplaster – og det er ikke uden grund. Hoh Rain Forest er én af de bedst bevarede og smukkeste tempererede regnskove i USA og en sand fryd at besøge. Det regnfulde, men relativt milde klima giver gode betingelser for en eventyrskov, og allerede på vejen hertil får i en fornemmelse af det frodige skovområde.

Regnskoven i Olympic Nationalpark

Frodige bregner og mos, der hænger i tråde fra træerne, dækker de kunstfærdige træer og den fugtige skovbund i et smukt grønt tæppe i Hoh Rain Forest i Olympic Nationalpark. Med omkring tre til fire meter regn om året – husk regntøjet på dit besøg – og varme vinde fra Stillehavet er skoven en fugtig, frodig oase i det nordvestlige USA nær Seattle. På din tur gennem regnskoven kan du nyde de rolige øjeblikke, mens du ser naturen gå ud i et med frodig skov, Hoh-floden, der løber gennem parken, og måske en hjort, der græsser.

inspiration

Rundt i Hoh Rain Forest

Et godt sted at starte er Hoh Rain Forest besøgscenter, der har åbent hele sommeren, er lukket mellem december og til begyndelsen af marts og åbent fredag-søndag i forårs- og efterårssæsonen. Når du kører på hovedvejen US 101 på den vestlige del af Olympic Nationalpark, kommer Upper Hoh Road som en sidevej – kør til bunden af den vej. På besøgscentret kan du få de første indblik i regnskoven, før du selv går på opdagelse i den store skov. Regnskoven står ganske uberørt og kan opleves på gåture ad de mange træstier eller på længere vandreture ad fx Hoh River Trail til Glacier Meadows, Sol Duc eller Hoh Lake Trail.


"Olympic er en af mine yndlingsparker og et af de få steder i verden, hvor du kan opleve tempereret regnskov
- her er et eventyrligt natursceneri."

- Carina, USA-rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort