Olympic Nationalpark, Washington

Skønne naturomgivelser med regnskov og Stillehavskysten

Washington State i det nordvestlige USA har en ubegribelig mangfoldig natur. Kør via hovedvejen US 101 langs kysten og tag de små veje på opdagelse i Olympic Nationalpark, hvor Mount Olympus' hvide top ligger omkranset af tempereret regnskov, nåleskov, rå stillehavskyst og alpine enge. På køreturen gennem parken kan du køre i timevis – husk at tanke undervejs, der er langt mellem byerne – og her venter jer fantastiske naturoplevelser i én af USA’s største og mest spredte nationalparker vest for Seattle i Washington State. Så tag jer god tid til at køre på opdagelse i den fascinerende natur.

Inspiration

På toppen af Mount Olympus

Olympic Nationalpark er på størrelse med Fyn og byder på timevis af smukke landskaber, spændende natur med både pumaer, bjørne, oddere, frøer og et rigt fugleliv. Modsat mange andre nationalparker består Olympic ikke af én stor park, men er derimod en samling af meget forskellige naturområder som regnskov, Stillehavskyst, dybe skove og varme kilder. Mount Olympus hvide tinder udgør hjertet i Olympic Nationalpark. Om sommeren kan I begive jer op ad det 2.432 meter høje bjerg, der ligger omkranset af tæt tropisk regnskov og opleve den mangfoldige alpine flora og fauna. I kan også vælge at køre op til Hurricane Ridge, der ligger i 1.500 meters højde, hvorfra I kan se over på Mount Olympus, der troner over bølgende, grønne dale.

Eventyrskov og varme kilder

Rundt om Mount Olympus ligger den uberørte regnskov Hoh Rain Forest, hvor et virvar af mosklædte, kringlede træer, slyngplanter og bregner har skabt en eventyrlig smuk skov. Den tætte vegetation og spændende flora og fauna opleves bedst, hvis I tager jer tid til at vandre ad de mange naturstier. Dejligt varmt vand pipler frem fra de underjordiske kilder i Olympic Nationalpark. Mellem skovbeklædte bjergsider finder I Sol Duc Hot Springs, hvor I kan marinere kroppen i det behagelige vand. Det gamle kursted har nogle fine udendørs pools, så I kan nyde de grønne omgivelser, imens I holder en velfortjent pause.


"Når I skal fra Olympic National Park til Seattle eller omvendt, så spar jer selv for en masse kørsel og nyd i stedet en halv times færgeoverfart mellem Kingston og Edmonds. Færgen kan ikke bestilles på forhånd, I kører bare til færgelejet og køber plads på næste ledige afgang. Den smukke tur over Puget Sound giver mulighed for vind i håret og en smuk udsigt. Det er ikke unormalt at se sæler, søløver og hvaler hvis I er heldige."


Kort

Vis på kort