Olympic Nationalpark, Washington

Skønne naturomgivelser med regnskov og stillehavskysten

Washington State i det nordvestlige USA har en ubegribelig mangfoldig natur. Kør via hovedvejen US 101 langs kysten og tag de små veje på opdagelse i Olympic Nationalpark, hvor Mount Olympus' hvide top ligger omkranset af tempereret regnskov, nåleskov, rå stillehavskyst og alpine enge. På køreturen gennem parken kan du køre i timevis – husk at tanke undervejs, der er langt mellem byerne – og her venter jer fantastiske naturoplevelser i én af USA’s største og mest spredte nationalparker vest for Seattle i Washington State. Så tag jer god tid til at køre på opdagelse i den fascinerende natur.

Inspiration

På toppen af Mount Olympus

Olympic Nationalpark er på størrelse med Fyn og byder på timevis af smukke landskaber og spændende natur. Modsat mange andre nationalparker består Olympic ikke af én stor park, men er derimod en samling af meget forskellige naturområder som regnskov, stillehavskyst, dybe skove og varme kilder. Mount Olympus hvide tinder udgør hjertet i Olympic Nationalpark. Om sommeren kan I begive jer op ad det 2.432 meter høje bjerg, der ligger omkranset af tæt tropisk regnskov og opleve den mangfoldige alpine flora og fauna. I kan også vælge at køre op til Hurricane Ridge, der ligger i 1.500 meters højde, hvorfra I kan se over på Mount Olympus, der troner over bølgende, grønne dale.

EVENTYRSKOV og varme kilder

Rundt om Mount Olympus ligger den uberørte regnskov Hoh Rain Forest, hvor et virvar af mosklædte, kringlede træer, slyngplanter og bregner har skabt en eventyrlig smuk skov. Den tætte vegetation og spændende flora og fauna opleves bedst, hvis I tager jer tid til at vandre ad de mange naturstier. Dejligt varmt vand pipler frem fra de underjordiske kilder i Olympic Nationalpark. Mellem skovbeklædte bjergsider finder I Sol Duc Hot Springs, hvor I kan marinere kroppen i det behagelige vand. Det gamle kursted har nogle fine udendørs pools, så I kan nyde de grønne omgivelser, imens I holder en velfortjent pause.


"Olympic er rå kyststrækninger, frodig regnskov, sneklædte bjergtinder, bjørne ... og Heldige mig, jeg så en puma på min vandretur nær Sol Duc Falls."

- Yvonne, USA-rejsespecialist i Lyngby


 

kort

Vis på kort

Oplev det vestlige USA - Skab din egen historie