Nationalparker i Californien og det vestlige USA

Når der skal smæk på naturoplevelserne

Hvis du virkelig vil have smæk på naturoplevelserne, når kør-selv-ferien går "over there", så er der ingen vej uden om Californien og det vestlige USA. Her får du noget af landets allermest storslåede natur serveret på et sølvfad. Nationalparkernes ukronede dronning, Yosemite, charmerer med kaskader af vandfald og frodige dale. Death Valley er ekstremernes dal med rekordhøje temperaturer, fascinerende ørkenlandskaber og et overraskende spændende dyreliv. Og i Arches Nationalpark eller Monument Valley står de kunstneriske røde klipper ufattelige og fortryllende som et gigantisk kunstværk, der leder dine tanker hen på Lucky Luke's vilde vesten. I denne del af USA er kontrasterne til at tage og føle på.

Californien og det vestlige USA er uden tvivl en vaskeægte drømmedestination for naturelskere. Hvilke oplevelser skal du have med?

Modtag vores eksklusive e-hæfte med 12 nationalparker

Tilmeld dig FDM travels´ nyhedsbrev og du modtager vores eksklusive e-hæfte om 12 udvalgte nationalparker i USA, som vi mener, hver især repræsenterer noget ganske unikt blandt USA´s 62 nationalparker. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

E-hæfte om 12 nationalparker i USA