Stillehavskysten fra San Francisco til Seattle for livsnydere

13 dages Unikt kør-selv-forslag langs stillehavskysten 

Tag på en kør-selv-ferie langs USA’s Stillehavskyst fra Californien via Oregon til Seattle og oplev en palet af unikke naturoplevelser - som Mendocinos dramatiske kystlandskab, højtragende redwoodtræer ved Eureka og regnskoven for foden af Mount Olympics sneklædte tinde. På denne spændende livsnyderrejse får I alt fra pulserende storbystemning i San Francisco til kontrastfyldt kystklima ved Depoe Bay og bjergtagende landskaber langs U.S. Highway 101.

Undervejs bor I på udvalgte Distinguished Inns. På disse charmerende mindre overnatningssteder vil I opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en hyggelig og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs den smukke amerikanske Stillehavskyst.

Fra 18.942 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. billeje og 13 dages kør-selv-ferie med ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Maj - september

Afrejse:
Daglig

Længde:
1.905 km

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.
 

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: San Francisco lufthavn - San Francisco by, Californien (25 km)
Dag 2: Ophold i San Francisco
Dag 3: San Francisco - Mendocino, Californien (248 km)
Dag 4: Ophold i Mendocino
Dag 5: Mendocino - Eureka, Californien (230 km)
Dag 6: Ophold i Eureka
Dag 7: Eureka - Depoe Bay, Oregon (520 km)
Dag 8: Ophold i Depoe Bay
Dag 9: Depoe Bay - Carson, Washington (258 km)
Dag 10: Ophold i Carson
Dag 11: Carson - Port Angeles, Washington (420 km)
Dag 12: Ophold i Olympic National Park
Dag 13: Port Angeles - Seattle (204 km)

San Francisco, Californien

San Francisco er juvelen ved Stillehavet, man bare ikke kan få nok af. Klassiske ikoner som Golden Gate, Alcatraz og Chinatown kombineret med byens andre farverige kvarterer giver San Francisco en helt speciel puls og stemning. En tur med de kabeltrukne sporvogne i de stejle gader med flygtige glimt af Golden Gate og San Francisco Bay Bridge er naturligvis et must. Det samme gælder en slentretur gennem Chinatown, men husk at Chinatown er andet end turistkulissen i Grant Avenue.

I bor på Washington Square Inn, der ligger lige i hjertet af San Franciscos legendariske North Beach og minder i charme og udstråling mest om et lille europæisk hotel. Det pulserende North Beach-kvarter er for nylig kåret blandt de 10 bedste kvarterer i USA, bl.a. på grund af de smukke omgivelser.

Mendocino, Californien

Kunstnerkolonien Mendocino blev oprettet i 1800-tallet af nybyggere fra østkysten, der var tiltrukket af naturen. De smukke træhuse bærer tydelige aftryk af byggestilen fra New England. Byen ligger ud til Stillehavet, som giver en imponerende udsigt til en dramatisk kyststrækning. I de omkringliggende skove findes nogle af de gigantiske redwoodtræer, som I kan opleve, hvis I tager en tur med The Skunk Train, der kører lidt nord for byen. 

I bor i Sea Rock Inn, der er en af de få inns i Mendocino, der har havudsigt fra alle boliger på bjergsiden. Fra suiten eller hytten kan I opleve den uspolerede skønhed langs Mendocino-kysten med den skønneste panoramaudsigt over Stillehavet og de dramatiske, forrevne klipper i Mendocino Headlands State Park.

Eureka, Californien

I det nordlige Californien skyder de store redwoodtræer sig op i over 100 meters højde, og dem skal I naturligvis opleve. Tag en tur gennem Redwood National Park nord for Eureka, hvor I vil føle jer meget små, når I kører rundt mellem de gigantiske træer.  

I bor på Carter House Inn, der er det nordlige Californiens førende inn og består af tre storslåede victorianske bygninger langs Humbolt Bay i Old Town Eureka. Den smukke beliggenhed, luksuriøse indkvartering og de overdådige middage på stedets Restaurant 301 fås næppe meget bedre.

Carson, Washington

I dag forlader I kysten for en kort bemærkning og kører og ind i landet. Besøg storbyen Portland, der er en af det nordvestlige USA’s mest spændende og vitale storbyer, kendt for sin kærlighed til offentlig transport, cykelkultur og mikrobyggerier, og så virker den helt skandinavisk i sin tilgang til byudvikling. Fra Portland følger i Columbia River frem til Carson Ridge.  

I bor på Carson Ridge Luxury Cabins, der har fuldt fortjent har fået prædikater som Most Romantic Inn" og "Best in the West" . Her er rig mulighed for at slappe af og lade op i egen privat hytte i de skønneste naturomgivelser med udsigt til Columbia River Gorge.

Port Angeles, Washington

Washington State i det nordvestlige USA har en ubegribelig mangfoldig natur. I kan tage den mest direkte vej langs østsiden af Olympic Nationalpark derop, men den flotteste tur får I, hvis I vælger US 101 langs kysten (turen er 140 km længere). Fremme i Olympic Nationalpark venter de mindre veje og de store oplevelser. Nyd synet af Mount Olympus' hvide top, der ligger omkranset af tempereret regnskov, nåleskov, rå stillehavskyst og alpine enge. 

I bor på Colette's Bed & Breakfast, der er et sandt paradis for romantikere, blomster- og naturelskere. Den lille B&B ligger i de skønneste naturomgivelser, man kan tænke sig, og den mere end 50 år gamle, landskabelige have er helt kapitel for sig.

Hjemrejse fra Seattle

Turen slutter Seattle, og det er tid til at rejse hjem til Danmark. Men det er oplagt at forlænge turen med en dag eller to, så I kan opleve storbyen Seattle.   

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.942 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-San Francisco / Seattle-Kastrup/Billund
  • 2 ugers billeje cabriolet inkl. forsikring
  • 12 overnatninger på Distinguished Inns
  • Morgenmad alle dage


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Entre til nationalparkerne
  • Gebyr for envejsleje på bil ca. 300 USD + skatter og afgifter

 

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge turen med et par dage i Seattle og opleve storbyen i USA's nordvestlige hjørne, inden I rejser hjem.
  

 

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011