Huntington Beach

Surferstrand i det sydlige L.A.

Huntington Beach ligger i den sydlige del af millionbyen Los Angeles, ikke langt fra Long Beach, og markedsfører sig selv som "Surf City USA". Det er dog ikke kun de lokale surfere, som tiltrækkes af den 16 km lange strand, men også besøgende fra nær og fjern. Rent faktisk er stranden delt op i flere områder med hvert sit navn, hvor den centrale del kaldes Huntington City Beach. Det er her, at den ikoniske Huntington Beach Pier stikker ud i havet, og hvor der ligger flest restauranter, butikker og hoteller, dermed er denne del af stranden oplagt hvis I ikke kun er kommet for at bade.

Den lange strandpromenade, tager jer nemt til de andre strand områder, og hvad end det er beachvolley, solbadning eller svømning I er kommet for, så er I kommet til det rette sted. Det er også muligt at leje cykler, surfbræts og paddle boards, hvis I gerne vil være aktive, eller måske I vælger at tage med på en af bådturene fra havnen og bruge et par timer på havet.

Hver tirsdag eftermiddag/aften bliver hovedgaden forvandlet til et lokalt marked, hvor I har mulighed for at købe alt fra smykker og t-shirts til lokale delikatesser og vin. Huntington Beach er som et lille lokalsamfund midt i den store millionby, Los Angeles.

Uanset om I rejser som par, med teenagere eller med mindre børn, er der noget for alle i Huntington Beach.

Kort

Vis på kort