Prøv en fabriksny autocamper i USA

Indvi en ny autocamper i USA

Har I lyst til at prøve den specielle, frie og uafhængige ferieform, som kun en autocamper kan give jer? Så er ferieboligen sat på hjul for jer og uanset, hvor I bevæger jer hen, har I bagagen, soveværelset og køkkenet med jer. 

Road Bear får i starten af marts leveret en række nye autocampere af typen C23-25 M til 5 personer. De kan afhentes på fabrikken i Elkhart/Middlebury/Nappanee i Indiana, og herfra skal de køres ud til forskellige Road Bear udlejningsstationer i USA. På denne måde kan I køre tværs over USA i en spritny autocamper - til en meget fordelagtig pris.  

Fra 10 kr.
pr. dag ved 7 dages leje af autocamper inkl. vip-forsikring, 3200 km, gebyr for envejsleje og 1 udstyrspakke per person.

Der er et meget begrænset antal nye autocampere til rådighed, så hurtig bestilling anbefales.

Ring og bestil på 70 11 60 11.

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Datoer

Autocampertilbud 2022

Indvi en af Road Bears nye autocampere. 

Afgang fra                                                Til                                   Model       Afhentning             Aflevering senest


Elkhart/Middlebury/Nappanee, Indiana      Seattle, Washington            M     7.-8. marts 2022      28 dage efter afhentning


Der er et meget begrænset antal nye autocampere til rådighed til hver af de nævnte destinationer, så hurtig bestilling anbefales.

Inspiration

Ferie i en autocamper er en god ferieform for familien

USA er som skabt til ferie i autocamper. Amerikanerne elsker autocampere, der er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Behagelig komfort for hele familien, mens I er midt i eventyret. I skal kun pakke ud en enkelt gang, I bestemmer selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I en ledig campingplads og overnatter der.

For børnene er ferie i autocamper også en god løsning. De kan sidde ved bordet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

I ovenstående skema kan I se, hvilke typer autocampere, perioder og destinationer, I kan vælge mellem. Minimumsleje er 7 dage, men I kan også vælge 14, 21 eller 28 dage.     

  


 

Transport til udlejningsstationen

Når I skal afhente autocamperen, vil der være mulighed for transport fra Hotel Wyndham Chicago O'Hare til fabrikken i Elkhart/Middlebury/Nappanee, Indiana. Transporten afgår fra hotellet kl. 07.00 og forventes at tage ca. 2½-3½ time. Mød gerne op 15 min. før afgang. Det er muligt at benytte transporten, selvom I ikke bor på hotellet. Transporten skal være bestilt hjemmefra. 

Bestiller I ikke transport til udlejningsstationen, skal I kontakte Road Bear  en uge inden lejens start, for at aftale tid og sted for afhentning af autocamper (oftest omkring kl. 08.30).

 

 

Online check-in og vintervejr 

Senest 14 dage før planlagt afhentning af autocamperen, skal I hjemmefra lave online check-in.  Det kræver blot, at I har Road Bears bekræftelsesnummer, dato for afhentning af autocamper samt afhentningssted (Chicago). Alt står på jeres rejsedokumenter.
Gå ind på http://www.roadbearrv.com/check-in, for at starte jeres Online Check-In.


Specielt for vandsystemet i vinterhalvåret

Vær opmærksom på, at I kommer til at køre i områder, hvor der kan være frostgrader, hvilket betyder at vandtanken og vandsystemet i autocamperen vil være tømt og ikke kan bruges til at starte med. I vil derfor være afhængige af campingpladser for at kunne vaske op og bade osv. Det er tilladt at benytte vandsystemet, når I når frem til frostfrie områder, men det er jeres eget ansvar at holde øje med vejr og temperatur og tage de nødvendige forholdsregler, så vandsystemet ikke lider overlast, hvis det igen bliver frostvejr undervejs.

 

Hvad koster det?

Autocamperleje fra:
Dag 1-7 koster: 10 kr. pr dag. 7 dages leje inkl. 2.000 miles (3.200 km)
Dag 8-14 koster: 535 kr. pr dag. Op til 14 dages leje inkl. 2.500 miles (4.000 km)
Dag 15-21 koster: 625 kr. pr. dag. Op til 21 dages leje inkl. 3.000 miles (4.800 km)
Dag 22-28 koster: 710 kr. pr. dag. Op til 28 dages leje inkl. 3.500 miles (5.600 km)

Transport fra Hotel Wyndham Chicago O'Hare ved Chicago Intl. Airport til fabrikken 525 kr. pr. person.

SLI-forsikring (mod 3. parts erstatningskrav). Pris 125 kr. pr. dag. 

ZDO (Zero Deductible Option), der vil fjerne selvrisikoen på 1.000 USD i forbindelse med tyveri eller skade på autocamperen.  Pris 125 kr. pr dag.

WiFi hotspot: Road Bear tilbyder internetforbindelse på turen. Pris 105 kr. pr. dag (maks. 1.885 kr. pr. leje). 

Ekstra miles: Har I kørt mere end det inkluderede antal miles, vil I pr. ekstra mile blive opkrævet 0,46 USD + skatter og afgifter. Dette afregnes ved aflevering af autocamperen. 

I kan læse meget mere om, hvordan det er at køre autocamper i USA, om de praktiske ting og om de forskellige modeller Road Bear tilbyder. Bemærk, at dette tilbud alene gælder for den populære Road Bear model C 23-25ft M.

Galleri

Priser

Fra 10 kr.

Prisen inkluderer

 • Valgte antal dages leje af garanteret ny autocamper 
 • VIP forsikring
 • Nævnte antal km i henhold til lejeperiode
 • GPS
 • Klargøringspakke 
 • 1 personlig udstyrspakke pr. person
 • Gebyr for envejsleje

 • Skatter og afgifter på ydelser købt hjemmefra


PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Ekstra ydelser, der ikke er nævnt ovenfor
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Tilbuddene kan ikke kombineres med andre Road Bear tilbud og gælder alene for nye bestillinger. På samme måde kan der ikke gives FDM-medlemsrabat på dette tilbud.  

Bemærk, at nævnte pris er baseret på leje af autocamper fra  
Elkhart/Middlebury/Nappanee, Indiana, til en af nævnte byer i udvalgte periode. Prisen er baseret på oplysninger og omregningskurs gældende pr. 14. januar 2022.

 

ekstra oplevelser

Inden I henter autocamperen, kræver Road Bear, at I har en  overnatning i USA.

Der er naturligvis også mulighed for at forlænge rejsen med nogle dage i den by, hvor I afleverer autocamperen. 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011