Kystbyen Santa Cruz

En super charmerende kystby med forlystelser for hele familien

Santa Cruz er en fantastisk destination for hele familien! Denne charmerende kystby på Californiens kyst byder på vidunderlige sandstrande og masser af aktiviteter, der vil glæde både dig og dine børn. En af de mest ikoniske attraktioner, som I ikke må gå glip af, er trærutsjebanen Giant Dipper i forlystelsesparken Santa Cruz Beach Boardwalk. Den gamle trærutsjebane blev bygget på bare 7 dage i 1924 og har siden da, været byens vartegn.

Selve Santa Cruz Beach Boardwalk er en klassisk forlystelsespark, der har underholdt besøgende siden 1907. Den har en flere spændende forlystelser, som kan få adrenalinen til at pumpe, hvis I tager en tur i de vilde rutsjebaner, der snor sig gennem parken. Den spektakulære udsigt over Santa Cruz og det blå Stillehav er en ekstra bonus, når I svæver højt oppe i luften. Der er også masser af sjove spil og aktiviteter for hele familien. I kan konkurrere om at vinde præmier på spilstandene, prøve karrusellerne eller nyde en afslappende tur i det klassiske pariserhjul.

Santa Cruz er også berømt for sine pragtfulde strande, hvor I kan tilbringe en dag med at bygge sandslotte, tage en forfriskende dukkert i bølgerne eller gå en tur langs strandpromenaden. Der er masser af strandaktiviteter for børnene som fx boogieboarding, sandskulpturkonkurrencer og strandvolleyball.

Santa Cruz Wharf - den ikoniske træmole strækker sig ud i havet, er fyldt med butikker, restauranter og endda et akvarium. Her kan I nyde en lækker frokost med udsigt mod havet eller få et glimt af de farverige fisk i akvariet.

Santa Cruz ligger bare 1½ times kørsel syd for San Francisco.

Kort

Vis på kort