Palms Place Hotel Las Vegas

Dette foto er fra Las Vegas

Luksuriøst hotel, nær The Stipe, her er alt hvad der skal til for et luksus ophold

Bestil her

Her skal du bo

Vis på kort

Palms Place Hotel & Spa tilbyder noget for enhver smag, her er spa, kasino samt et bredt udvalg af restauranter og natklubber. Hovedgaden Las Vegas Strip ligger 3 gader fra hotellet.

På 6. etage af hotellet finder I den cirka 4.500 m² store moderne pool med vandfald og stenhave. Den cirka 8.000 m² store swimmingpool i stueetagen er omgivet af 3 barer, og der afholdes levende koncerter om sommeren. Skal I have lidt ro, kan man slappe af i det tyrkiske bad.

Den moderne bøfrestaurant N9NE, som er en af de 9 karakteristiske restauranter på Palms Place, serverer modnede bøffer samt friske fiske- og skaldyrsretter. Der er også en kaviarbar. Cafe 6 tilbyder solid café-menu med udsigt over Palms Places pool.

De moderne værelser på Las Vegas Palms Place Hotel and Spa er flotte og har gulv til loft-vinduer, tekøkken samt marmorbadeværelse. Der er desuden 42" plasma-tv med fladskærm samt WiFi

Orleans Arena ligger 1 gade fra Palms Place Hotel and Spa. McCarran Internationale Lufthavn ligger 15 minutters kørsel fra hotellet.

Bestil her