Best Western Plus French Quarter Landmark Hotel

Dette foto er fra New Orleans

Dette er et velkendt hotel beliggende i det populære French Quarter overfor Louis Armstrong Park.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
  Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Concierge
  • Lounge
  • Room service
  • Ismaskine

  Her skal du bo

  Vis på kort

  Placering
  Det smagfuldt indrettede middelklassehotel ligger i Det Franske Kvarter i New Orleans kun tre blocks fra Bourbon Street. Der er en yppig grøn, tropisk have og stedet vækker vemodige følelser af europæisk tilstedværelse med rig historie. Denne beliggenhed er det perfekte udgangspunkt for de gæster, der ønsker at opleve charmen og historien i New Orleans og Det Franske Kvarter.
  Indretning
  Det klimatiserede og moderne indrettede cityhotel blev komplet renoveret i 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 102 værelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevatorer, safeboks, garderobe samt døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar og en restaurant, hvor der er rig mulighed for at afprøve diverse amerikanske specialiteter. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets egen parkeringsplads.
  Hotelværelse
  De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave kaffe og te, strygejern og strygebræt samt dobbeltseng, kingsize seng og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.
  Sport/underholdning
  På de udendørs arealer finder man en swimmingpool.
  Forplejning
  Morgenmaden serveres som buffet.
  Kreditkort
  Kreditkortene American Express, Visa Card og Mastercard accepteres.

  Bestil her