Seton Hotel

Dette foto er fra New York City

Et fint tursitklassehotel med en hyggelig gårdhave. Her bor du lige ved Grand Central Station og Chrysler Building.

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Lounge
  • Døgnåben reception
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Seton Hotel er et fint hotel i boutique.stil. Det har i 2013 gennemgået en stor renovering og du får derfor et hotel der er indrettet med alt moderne komfort og med plads til sjove detaljer. Her får du meget for pengene her, da det samtidig også har en fantastisk beliggemhed på Midtown East, Manhatten, i Murray Hilll-kvarteret, bare 2 minutters gang fra grand Central Station og Chrysler Building. Du kan nærmest ikke bo mere centralt i New York - du har hele Midtown med seværdigheder som Times Square, Madison Square Garden og New York Plublic Library indenfor få kilometer. Restauranter, diners og forretninger ligger i massevis i området omkring hotellet.

Seton Hotel tilbyder både værelser med og uden eget bad, men er efter istandsættelsen moderne og komfortabelt indrettet, alle med WiFi, med mulighed for at lave kaffe og te, fladskærms-tv og iPod docking station. Alle værelse er ikke-ryger.

Seton Hotel er for dig, der gerne vil spare penge på dit hotelophold i New York, ved at vælge et værelse uden eget bad og toilet - men samtidig bo super centralt på et dejligt hotel med en hyggelig gårdhave som bare indbyder til en drink eller en kop kaffe.

Bestil her