Westin Times Square

Dette foto er fra New York City

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Wellness & spa
  • Sauna
  • Massage
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Dette hotel ligger lige i nærheden af forbindelser med offentlige transportmidler og kun 50 m fra diverse restauranter, barer og forretninger. Til lufthavnen LaGuardia Airport er der 14 km.

Der er tale om et betagende luksus- og city-hotel i en skyskraber med udsigt over pladsen Times Square, i hjertet af teaterkvarteret (Theatre District). Det består af i alt 863 ejendommeligt indrettede værelser med førsteklasses behageligheder, herunder 40 suiter. Hotellet rummer også et fitness-studie, en fremragende restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out såvel som safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Hertil kommer aviskiosk, bar og restaurant, og forretningsrejsende vil sikkert sætte pris på konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan deslige bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere bilen på hotellets parkeringsplads eller i den overdækkede garage.

Alle værelser rummer eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og minibar. Ydermere er der som en del af standardindretningen i alle boligenheder også klimaanlæg og centralvarme.

Gæsterne kan slappe af med en massagebehandling.

Gæsterne tilbydes morgenmad hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes som menu.

Bestil her