Rogue-Umpqua Scenic Byway i Oregon

Omringet af smukke søer og vandfald

Skal I til- eller fra Crater Lake i Oregon, så kør turen via den 275 kilometer lange Rogue-Umpqua Scenic Byway. Det er en vild smuk tur gennem skoven, der leder jer dybt ind i Cascade-bjergene. Det meste af tiden kører I langs med floden, North Umpqua River. Her kan I stoppe ved smukke udsigtspunkter langs vejen, og der er et væld af afstikkere til store- og små vandfald.

Besøg fx Clearwater Falls, der er let tilgængelig fra parkeringspladsen. Se det smukke vandfald nedefra og følg de klare vandmasser op langs vandfaldet, hvor I møder den klare flod, Clearwater River, med et liv af fisk.

Inspiration

Lej en cykel eller prøv White Water Rafting

Mellem Crater Lake og Clearwater Falls kan I også stoppe ved den glitrende sø, Diamond Lake. Den ligger for foden af det imponerende bjerg, Mt. Thielsen. Området er som en skøn naturlegeplads. Har I tiden til det, så find et sted, hvor I kan leje cykler og begiv jer ud på cykelturen rundt om søen - det er en vild flot natur.

Er I nogle rigtige vandhunde, der elsker en udfordring, så er der mulighed for White Water Rafting på den nordlige del af Umpqua-floden, der tumler gennem Umpqua National Forest.

Mette Majbritt - rejsespecialist i Aalborg

"Tip: Hold øje med de gamle brandtårne, der blev bygget under den store depression i 30érne. Cinnamon Butte Lookout ligger ca. 7 kilometer nord for Diamond Lake. Udsigten fra tårnet er fantastisk. "

Kort

Vis på kort