Samuel Guy House - Bed & Breakfast

Historiske omgivelser

Samuel Guy House, Natchitoches i Louisiana
Samuel Guy House er et lille Bed & Breakfast, der ligger i den lille by Natchitoches i Louisiana. Huset blev bygget omkring 1850 af familien Guy i byen Mansfield, men i 2002 rykkede de huset til Natchitoches i og herefter gennem renoverede det.

Tager I kør-selv-ferien gennem Louisiana til Natchitoches, kan I bo på denne fantastiske Bed & Breakfast med masser af historie. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel, Bed & Breakfast og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Unik overnatning 4*
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Skønne omgivelser

Stedet oser af sydstats charme og har en dejlig have I kan slappe af i, hvor I finder oliventræer, palmer og et hav af forskellig farvede hortensiaer. Hver morgen bliver der serveret en stor sydstatsmorgenmad, som indeholder alt hvad maven kunne drømme om. Værelserne med eget badeværelse er hyggelige og da stedet ikke har så mange værelser, kan I også lære de andre gæster at kende rundt om morgenmadsbordet.

  • 7 individuelt indrettede værelser og suiter med jacuzzi.
  • Stor sydstatsmorgenmad.
  • Stor have og gratis parkering på stedet.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere