Kimpton Solamar Hotel

Dette foto er fra San Diego

Førsteklasses hotel beliggende midt i det livlige Gaslamp District, i San Diegos centrum.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Sport
  • Fitnessrum
Hotel faciliteter
  • Concierge
  • Lounge
  • Room service
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Hotel Solamar ligger i Downtown San Diego. I bor lige ved Gaslamp Quarter som er det mest kendte område i San Diego. I bor tæt på en masse restauranter, barer, natklubber og butikker. Stemningen er fantastisk i området som er karakteriseret af victoriansk arkitektur blandet med sydcalifornisk og latinamerikansk kultur.

Hotel Solamar har en fantastisk tagterrasse med udendørspool på taget, solsenge og en hyggelig bar.
Til middag kan du nyde din aftensmad på Jsix Restaurant som serverer friske og lokale skaldyrsretter. Du kan nyde din middag med udsigt over Gaslamp Quarter.

Hotel værelserne er sofistikeret indrettet, men samtidig virkeligt komfortable. Du vil opleve geometriske former og afdæmpede nuancer. Der er førsteklasses faciliteter til at hjælpe dig med at slappe helt af på din ferie.

Kimpton vinder gang på gang priser og høster stor anerkendelse for deres gennemført luksuriøse og lækre boutiquehoteller og deres konstante fokus på gæsternes ønsker og behov. Hvert enkelt Kimpton hotel har sin egen stil, historie og atmosfære, der afspejler den pågældende destinations stemning, energi og særpræg. Der er ofte mulighed for at opleve byen fra en ny og anderledes vinkel, det kan f.eks. være gratis lån af cykel eller kajak i Boston eller guidede løbeture i naturskønne områder af Chicago. 

Hotel faciliteter
Døgnåben reception
Pool på taget
Terrasse
Fitnesscenter
Massage
Cykler udlånes gratis
Restaurant
Bar
Wi-Fi overalt på hotellet
Elevator

Der er i alt 235 moderne værelser med
Eget badeværelse med badekar/bruser og hårtørrer
Aircondition
Safeboks
Tv
Minibar

Bestil her