Strande i San Diego

Børnevenlig, surfing eller huler

San Diego byder på måske de lækreste strande i Californien, og der er noget for enhver smag. Fra bynært til landlig, fra afslappet til hektisk fra familievenligt til feststemning.

Der er lange og familievenlige Coronado Beach på Coronado Island lige udenfor downtown. Udover en lang og lækker strand, byder Corona Island på smuk udsigt over San Diegos skyline. Vil I have strand med tilhørende cafeliv, barer, butikker og surfekultur er Pacific Beach stedet for dig. Den lange strand ligger på en smal tange udenfor Mission Bay.

Lige nord for Pacific Beach ligger det som af mange regnes som den smukkeste af San Diegos strande, den lille La Jolla Cove Beach. Stranden ligger nedenfor nogle høje klipper med en spændende hule at udforske.

Selv om San Diego byder på store strande med masser af parkeringspladser, er de også umådelig populære blandt både lokale og tilrejsende. Så hvis I ikke har hotel i gangafstand, så skal I tidlig afsted for at sikre jer en plads. Dette gælder ikke mindst i weekenderne og i ferieperioder.

Kort

Vis på kort

Oplev San Diego - Skab din egen historie