The Inn at Thorn Hill & Spa

En juvel i White Mountains

The Inn at Thorn Hill &Spa, Jackson i New Hampshire
En vidunderlig juvel i de smukke White Mountains, hvor romantik, wellness, forkælelse og store naturoplevelser året rundt kalder på et snarligt gensyn. Med ideel beliggenhed i den lille maleriske landsby Jackson, kan I se frem til smukke omgivelser og masser af frisk luft og aktiviteter i Mount Washington Valleys smukke natur.

The Inn at Thorn Hill er oplagt som en ekstra forkælelse til jeres kør-selv-ferie i New England. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Unik overnatning 4*

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Arv og traditioner spiller en rolle 

Gemt væk i de store hvide bjerge i New Hampshire, ligger The Inn at Thorn Hill & Spa, der blev bygget tilbage i slutningen af 1800-tallet. Her venter jer et hyggeligt livsnyderophold i charmerende og luksuriøse omgivelser, hvor arv og tradition spiller en rolle. I den lækre SPA-afdeling tilbydes en række forskellige former for massage og terapi, der kan lindre ømme muskler og stress.   

Udenfor venter en vidunderlig natur med bjerge, skove og søer, og listen over mulige aktiviteter er alen lang. I White Mountain National Forest vil I have adgang til mere end 750 km vandre- og cykelstier. Vil I en tur på vandet, er der mulighed for at leje kanoer og kajakker få kilometer syd for Jackson. I vil kunne glæde jer til en tur ned ad Saco-floden, lige gennem hjertet af Mount Washington Valley. Fluefiskeri er også en mulighed, der dog kræver et fisketegn og lidt udstyr.  

  • Alle værelser har egen stil og indretning. Desuden er de udstyret med et oversized to-personers boblebad og en pejs.
  • Lækkert morgenbord med flere valgmuligheder
  • Dejlig restaurant med et godt udvalg af lækre retter
  • I 'The Tavern' kan I nyde en drink før maden - eller spise i lidt mere uformelle omgivelser.
  • Wine Celler kan anbefales til jer, der elsker at nyde et dejligt glas vin.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere