Fra Llandudno: Snowdonia og de tre slotte - dagstur

Lær Wales' landskab, bjergudsigt, historie og kulturarv at kende på denne heldagsbustur. Udforsk UNESCO-steder, beundr velbevaret kulturarvsarkitektur, og lær om walisiske myter og legender af din guide.

Dyk ned i den walisiske kultur, arv og historie på en uforglemmelig dagstur med sightseeing. Besøg adskillige attraktioner i området, herunder Snowdonia National Park, Caernarfon Castle og Conwy Town and Castle, alt sammen fra en minibus' komfort.

Start din dag med en køretur på Great Orme Road med spektakulære udsigter over klipper, dyreliv og det Irske Hav og Anglesey. Dit første stop kan blive dagens højdepunkt: tag på en rundvisning i den gamle Conwy Town and Castle.
Vandre rundt på borgmuren, gå en tur langs Conwy-flodmundingen, se nogle gamle Tudor-huse, og tag i traditionelle walisiske kunst- og håndværksbutikker. I byen kan du også se det fineste bevarede byhus fra den elizabethanske æra, der findes noget sted i Storbritannien, samt Storbritanniens mindste hus og verdens første hængebro, der blev bygget i 1819.
Kør langs den smukke kystlinje i North Wales, inden du kører ind i bjergene. Besøg den voldsomme ildspyende walisiske drage, der vogter Snowdonia National Park og Walisisk fra angribere, skjult i træerne

Kør derefter ind i det gletsjeragtige Nant Ffrancon-pas og den romerske vej samt Ogwen-dalen i hjertet af Snowdonia National Park, hvor du kan nyde udsigten over søerne, bjerglandsbyerne og den tårnhøje Snowdonia-bjergkæde. Stop ved Llyn Ogwen, og få historien om et fascinerende fund ved søernes bredder fra det 5. århundrede.
Nyd den 360° panoramiske og spektakulære udsigt fra Snowdonia Viewpoint. Muligvis den fineste udsigt i Wales. Her vil din guide dele lidt lokalhistorie, walisiske myter og legender med dig undervejs, herunder en køretur ned ad det berømte Pen Y Pass.
Det betagende Llanberis og Padarn Park National Slate Museum er det sidste stop og ligger i nogle af de mest spektakulære landskaber i det nordlige Wales . Skiferindustrien var en af de vigtigste økonomiske motorer i Wales. Træd tilbage i tiden og fordyb dig i en række foredrag og demonstrationer, der giver dig et virkeligt indblik i de hårde vilkår, der var gældende i tidligere tiders liv i stenbrud.
Beundr de spektakulære omgivelser ved Dolbadarn Castle-ruinerne gennem skoven til Snowdonias port og bliv klogere på dens fascinerende fortid. Til sidst kan du besøge Caernarfon Village og Castle. Gå en tur rundt på dette UNESCO-verdensarvsområde, inden du vender tilbage til udgangspunktet.

Fra 521 kr.
pr. person

Lokation:
Llandudno, Conwy, Nant Ffrancon Pass, Llyn Ogwen, Plas Mawr, Gwynedd, Parc Gwledig Padarn, Conwy Castle, Llanberis, Snowdon View Point, Pen-y-Pass, Llynnau Mymbyr, Storbritannien, Great Orme, Mindste hus i Storbritannien, Snowdonia, Dolbadarn Castle, National Slate Museum, Storbritanien, North Wales, Caernarfon, Conwy, Anglesey, Caernarfon Castle, Wales

Varighed:
9 hour

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Besøg 3 UNESCO's verdensarvslokaliteter og de smukke landsbyer omkring dem
 • Oplev naturens vidundere og den smukke udsigt i Snowdonia National Park
 • Lær om lokal historie, arv og kultur samt om gamle myter og legender

Yderligere information

 • - Der er kun få gåture, bortset fra en kort gåtur på 5 minutter op til Dolbadarn Castle, som man kan undgå, hvis det er nødvendigt.
 • - Strømningsgebyrer til sightseeingstederne ændrer sig hele tiden på grund af Covid-begrænsninger. Besøg venligst hjemmesiderne for at se de aktuelle priser
 • Der kræves et minimumsantal gæster for at vores ture kan gennemføres
 • Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der er for få deltagere
 • - Forældre skal medbringe deres egen barnestol til børn i alderen 0-3 år

Inkluderet

 • Lokal guide
 • chauffør
 • Transport med minibus

Ikke inkluderet

 • Snacks og forfriskninger
 • Entré til slottet Caernarfon
 • Adgangsgebyrer til Conwy Castle og Plas Mawr
 • Indgangsgebyrer for det mindste hus i Storbritannien

Bestil direkte

 

Få et tilbud på en pakkerejse

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011