Niels - Aalborg

Niels - BUTIKSCHEF

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.

Min bedste feriedag startede med en køretur ned af Californiens fantastisk Highway 1. Senere stoppede vi ved Rusack Winery, i det lille hyggelig vinområde uden for den danske koloni Solvang. Dagen sluttede med overnatning på Simpson House Inn i Santa Barbara. Det ubetinget skønneste sted jeg nogensinde har boet. Santa Barbara er en rigtig skøn by og sammen med San Francisco og New Orleans er det blandt mine personlige favoritter, da de har en charme og atmosfære der bare skal opleves.

Jeg elsker at komme ud og vandre i naturen, når jeg rejser. De største naturoplevelser har jeg fået i Grand Canyon og Bryce Canyon - men Irlands varierede natur overraskede mig, med Connemara, Cliffs of Moher og Wicklow Mountains som mine helt store højdepunkter.

Jeg drømmer hver dag om mine kommende rejser og føler mig enormt privilegeret over at kunne hjælpe andre med at få de bedst mulige ferieoplevelser.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt