Tobias - Aalborg

Tobias - rejsespecialist

At rejse har og vil altid være det bedste jeg kan bruge min tid på, for jeg bliver aldrig træt af at opleve og se nye steder. Derfor har jeg igennem forskellige rejser i både Asien, Europa, Afrika og Amerika (og i flere måneder af gangen), fået en god viden til hvordan forskellige oplevelsesrige rundrejser kan se ud. Derudover har vi i familien en ferielejlighed i Spanien som jeg ofte har besøgt igennem 20 + år, og var der i 3 måneder, der gik med at være assistent ved at dykkercenter.

Derudover har jeg en professionsbachelor i International Hospitality Management, derved har jeg også erhvervet mig en masse teoretisk og praktisk viden vedrørende alle aspekter indenfor rejse - og oplevelses branchen, som jeg bruger flittigt i mit daglige arbejde.

Dernæst er jeg meget gastronomisk, historie og kultur interesseret, derfor vil de lokale mad- og nationalretter altid blive smagt og der gøres altid en del ud af at finde frem til det rigtige sted at få disse retter. Dernæst vil det givende land være blevet kæmmet helt igennem for historie og seværdigheder.

Min yndlings destination er helt klart USA og Florida, her kan man få strand, storby, historie, kultur og dernæst varierer landskabet meget på et forholdsvist lille areal. Dog vil jeg sige at San Fransisco er favorit destination, når det kommer til en decideret by. Det er en by der bliver ved med at give og har så meget liv og kultur, at man næsten ikke kan blive mæt.

Jeg fortrækker kør-selv-ferie og backpacker-ferie, eller en god blanding. Det vil altid være en blanding af at være på farten og se på ”gamle mursten”, men der skal også være tid til at slappe af ved en fed strand eller et vandfald.

Fortrækker trekking/hiking, dykning og ellers besøge steder der er isolerede eller ikke så velbesøgte. Søger altid det autentiske og vil gerne derud hvor man presser sig selv i forbindelse med unikke overnatnings steder i naturen eller jungle. Dernæst som nævnt tidligere, så er ”food tours” og ”sports events” også nogle aktiviteter jeg altid prøver at finde frem til.

Nogle af mine største oplevelser:

 • Dykning ud for Key Largo i Florida + Opleve Key West og dets caribiske look og stemning
   
 • Opleve Miamis fede stemning og dets diversitet i nabolag og oplevelser
   
 • Washington D.C, med dets historie, museer og monumenter. Samt Amish country
   
 • Helikopter tur over Grand Canyon med frokost nede i Canyonen
   
 • Fantastiske San Francisco

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt