Anne-Dorthe - Aarhus

Anne-Dorthe - rejsespecialist

Da jeg så jobbet som rejsespecialist ved FDM travel, tænkte jeg, at det var en oplagt mulighed for at kombinere to ting, jeg elsker: at rejse og at arbejde med mennesker. Det er stort at få lov at hjælpe mennesker med at realisere en rejse, de har drømt om længe og give dem råd med på vejen fra oplevelser, jeg selv har haft, når jeg har rejst rundt i verden.

Jeg har rejst i Europa, USA, Canada, Asien og Oceanien, hvilket gør det enormt svært at udvælge en favoritdestination, når der er så mange at vælge imellem. Nogle af mine favoritter er Australien med deres enorme land, som har så mange fantastiske ting at byde på. New Zealand med den uspolerede og rå natur. Og sidst, men ikke mindst, USA - landet der bliver ved med at overraske én.

Når jeg rejser, så kan jeg blandt andet godt lide kør-selv-ferie, hvor jeg kan få lov at udforske landet og finde små skjulte perler. Jeg elsker også at tage på storbyferie, som er fyldt med liv og charme. Jeg er også blevet glad for vandreferier, som for mig, er en perfekt blanding af kør-selv-ferie og aktiv ferie.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aarhus

Kontakt