Anders - MC-guide

Anders - mc-guide

Som knægt på landet lærte vi at skrue i mekanik, og der var ikke den knallert vi ikke kunne skille ad i atomer, og oftest kom der et godt resultat ud af arbejdet. 

På min 21 års fødselsdag fik jeg mit store kørekort, og siden har jeg aldrig rigtigt sluppet rejsebranchen. Dels som chauffør og rejseleder rundt i Europa men også med ansættelse i flere forskellige rejseselskaber. Det er blandt andet blevet til 18 år med skirejser, hvoraf de sidste 2 år var med bopæl i Frankrig.

Nu bosiddende i Klitmøller, hvor jeg nyder havet og bølgerne med surf. Jeg har udlejning af mountainbikes til grupper og turister samt en lille café, der har sommeråbent. 

Som 17 årig var jeg et år i skole Upstate New York. Jeg faldt i den grad for amerikanernes gæstfrihed og mulighederne for at dyrke en masse sport via skolen. Det er siden blevet til en del ture til USA, og hver gang er jeg taget hjem med unikke oplevelser af landet. 

USA set fra en Harley i et hyggeligt rejseselskab - det kan kun frembringe det helt store smil.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Oatman, AZ - Gammel guldgraverby, nu ligner det mest af alt en filmkulisse. Man møder de sødeste mennesker i ”byen” og æslerne går frit rundt i gaden og på byens barer. Når man kører videre mod nord/øst, har man en halv time med de lækreste sving, inden man rammer den flade prærie.
  • Monument Valley - På grænsen mellem Arizona og Utah ligger et unikt landskab af røde fritstående klipper, som vi kender fra de gamle westerns. Ikonisk anderledes og smukt.
  • Niagara Falls, NY: Jeg gik i skole i Brockport, og når der skulle ske noget i weekenderne, fyldte vi bilerne og kørte de 3,5 time til vandfaldene.
  • San Fransisco, CA - Turen ind mod San Fransisco fra øst til man ender i downtown og kører ned ad de stejle gader, er helt speciel. Byen er et godt afsæt for at forlade ens elskede Harley for at prøve en sporvogn, sejltur og besøg på Alcatraz m.m.

Er du klar til et road trip?

Så ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder. 
 

Kontakt


"USA set fra en Harley i et hyggeligt rejseselskab - det kan kun frembringe det helt store smil"

- Anders, MC-guide i USA