Flybilletter til Toronto

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Toronto i vores online booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Toronto i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Toronto lufthavn

Toronto Pearson International Airport, i daglig tale Pearson Lufthavn (opkaldt efter Canadas 14. premierminister Lester B. Pearson), Toronto Pearson eller blot YYZ, ligger 22,5 km. Nordvest for Toronto centrum i den tilstødende by Mississauga. Her lander du med dit fly til Toronto. Lufthavnen er den største og travleste i Canada og håndterer årligt over 35 mio. passagerer.

Navn: Toronto Pearson International Airport
Adresse: Toronto Pearson International Airport P.O. Box 6031, 3111 Convair    
IATA kode: YYZ
Flyvetider til Toronto: Direkte fly fra København til Toronto er ca. 8 timer.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Transport til og fra Toronto lufthavn

Når du lander i Toronto lufthavn er det ukompliceret at komme ind til byen med taxa, bus, tog eller bil.

Med bus

Toronto Pearson ligger tæt på flere store transitruter, så du kan nemt komme rund i the Great Toronto Area (GTA) med bus. Du kan bl.a. tage GO Bus, der kører til centrum og de omkringliggende forstæder. Go Bus kører direkte fra alle terminaler. Du kan også tage de lokale MiWay busser, der hurtigt transporterer dig rundt i byen.

Med taxa

Inden for the Great Toronto Area er alle priser fastlagte på baggrund af tid og distance for din slutdestination. Der kan dog forekomme benzintillæg. Det anbefales, at du beder taxachaufføren om en pris, inden I kører afsted. 

Billeje

Hvis du ønsker at leje en bil når du ankommer til Toronto lufthavn, så kan du benytte dig af Billy Bishop, der ligger tæt ved Toronto lufthavn. Det er muligt at leje en bil alle ugens 7 dage, hvortil det også er muligt at returnere din udlejningsbil igen efter endt brug alle ugens 7 dage. 

Med tog/Streetcar

Mellem Terminal 1, Terminal 3 (og Sheraton Hotel) og Viscount Station (Value Garage, Value Park Lot og ALT Hotel), er der en gratis togforbindelse. Toget kører jævnligt, cirka hvert 4-7 minut, og det kører hele døgnet rundt, alle ugens 7 dage. 

Ud over denne togforbindelse, findes der også 11 streetcar (sporvogne) i Toronto, hvor ruterne er beliggende i centrum, især i nærheden af byens havnefront vil du kunne finde en streetcar. Ved havnefronten er det også muligt at komme til og fra Toronto lufthavn.

Hvis du vælger at skifte fra et transportmiddel til et andet, skal du være opmærksom på, at du skal have en fri transferbillet, som du kan få af buschaufføren eller på metrostationerne.

 

Fordele og ulemper ved Toronto lufthavn

Fordele: Rig mulighed for restaurantbesøg og shopping. Besøg 10 Minute Manicure hvor især kvinder kan forkæle sig selv inden flyveturen. Køb tøj i New York inspirerede Coach eller find klassisk tidsløst design i Montblanc. Du kan ydermere benytte dig af lufthavnens gratis Wi-Fi på en af de mange skønne cafeer eller restauranter.

Ulemper: Lufthavnen er en af Nordamerikas travleste lufthavne og kan derfor virke uoverkommelig. 

 

Værd at vide om Flybilletter til Toronto

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Toronto i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Toronto tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Toronto.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Toronto

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Toronto, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Toronto.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Toronto, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Toronto til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Toronto i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Toronto.

 

Kombiner din flyrejse til Toronto med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Toronto, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Toronto er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Toronto i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Toronto.