Flybilletter til Toronto

Bestil din flybillet til Toronto

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Toronto, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Toronto i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Toronto, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Toronto lufthavn

Toronto Pearson International Airport, i daglig tale Pearson Lufthavn (opkaldt efter Canadas 14. premierminister Lester B. Pearson), Toronto Pearson eller blot YYZ, ligger 22,5 km. Nordvest for Toronto centrum i den tilstødende by Mississauga. Her lander du med dit fly til Toronto. Lufthavnen er den største og travleste i Canada og håndterer årligt over 35 mio. passagerer.

Navn: Toronto Pearson International Airport
Adresse: Toronto Pearson International Airport P.O. Box 6031, 3111 Convair    
IATA kode: YYZ
Flyvetider til Toronto: Direkte fly fra København til Toronto er ca. 8 timer.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra Toronto lufthavn

Når du lander i Toronto lufthavn er det ukompliceret at komme ind til byen med taxa, bus, tog eller bil.

Med bus
Toronto Pearson ligger tæt på flere store transitruter, så du kan nemt komme rund i the Great Toronto Area (GTA) med bus. Du kan bl.a. tage GO Bus, der kører til centrum og de omkringliggende forstæder. Go Bus kører direkte fra alle terminaler. Du kan også tage de lokale MiWay busser, der hurtigt transporterer dig rundt i byen.

Med taxa
Inden for the Great Toronto Area er alle priser fastlagte på baggrund af tid og distance for din slutdestination. Der kan dog forekomme benzintillæg. Det anbefales, at du beder taxachaufføren om en pris, inden I kører afsted. 

Billeje
Hvis du ønsker at leje en bil når du ankommer til Toronto lufthavn, så kan du benytte dig af Billy Bishop, der ligger tæt ved Toronto lufthavn. Det er muligt at leje en bil alle ugens 7 dage, hvortil det også er muligt at returnere din udlejningsbil igen efter endt brug alle ugens 7 dage. 

Med tog/Streetcar
Mellem Terminal 1, Terminal 3 (og Sheraton Hotel) og Viscount Station (Value Garage, Value Park Lot og ALT Hotel), er der en gratis togforbindelse. Toget kører jævnligt, cirka hvert 4-7 minut, og det kører hele døgnet rundt, alle ugens 7 dage. 

Ud over denne togforbindelse, findes der også 11 streetcar (sporvogne) i Toronto, hvor ruterne er beliggende i centrum, især i nærheden af byens havnefront vil du kunne finde en streetcar. Ved havnefronten er det også muligt at komme til og fra Toronto lufthavn.

Hvis du vælger at skifte fra et transportmiddel til et andet, skal du være opmærksom på, at du skal have en fri transferbillet, som du kan få af buschaufføren eller på metrostationerne.

Fordele og ulemper ved Toronto lufthavn

Fordele: Rig mulighed for restaurantbesøg og shopping. Besøg 10 Minute Manicure hvor især kvinder kan forkæle sig selv inden flyveturen. Køb tøj i New York inspirerede Coach eller find klassisk tidsløst design i Montblanc. Du kan ydermere benytte dig af lufthavnens gratis Wi-Fi på en af de mange skønne cafeer eller restauranter.

Ulemper: Lufthavnen er en af Nordamerikas travleste lufthavne og kan derfor virke uoverkommelig.

Kontakt os for en flybillet til Toronto

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Toronto, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Toronto. Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Toronto, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Toronto til den bedst mulige pris.

Flybillet til Toronto i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Toronto.

Kombiner din flyrejse til Toronto med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Toronto, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Toronto er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Toronto i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Toronto. 

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Ottawa, Quebec City, Vancouver

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada