Flybilletter til Edmonton

bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Edmonton i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Edmonton i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Edmonton lufthavn

Edmonton International Airport ligger 30 kilometer syd for Edmonton centrum ved Queen Elizabeth II Highway.

Navn: Edmonton International Airport 
Adresse: 1000 Airport Rd, Nisku, AB T9E 0V3, Canada
IATA kode: YEG
Flytider til Edmonton International Airport: Der er ingen direkte fly til Edmonton International Airport. Flyvetiden varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

 

Til og fra Edmonton International Airport

Når du lander i Edmonton, har du flere muligheder for at komme videre til din destination.

Med taxa

Når du lander med fly i Edmonton lufthavn, er det nemt at komme ind til byen med taxa.

Med Sky Shuttle bus

Der kører ingen offentlig bustransport fra Edmonton lufthavn ind til selve Edmonton. I stedet kan du vælge at tage The Sky Shuttle Bus, der regelmæssigt kører ind til Edmonton, hvor den stopper ved diverse stoppesteder.

Med bil

Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Edmonton International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination. Fra lufthavnen kan du nemt komme til centrum, der ligger nord for lufthavnen, ved at køre ad Queen Elizabeth II Highway.

 

Værd at vide om flybilletter til Edmonton

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Edmonton i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Edmonton tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Edmonton.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Edmonton

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Edmonton, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Edmonton.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Edmonton, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Edmonton til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Edmonton i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Edmonton.

 

Kombiner din flyrejse til Edmonton med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Edmonton, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Edmonton er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Edmonton i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Edmonton.