Flybilletter til Edmonton

Bestil din flybillet til Edmonton

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Edmonton, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Edmonton i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Edmonton lufthavn

Edmonton International Airport ligger 30 kilometer syd for Edmonton centrum ved Queen Elizabeth II Highway.

Navn: Edmonton International Airport 
Adresse: 1000 Airport Rd, Nisku, AB T9E 0V3, Canada
IATA kode: YEG
Flytider til Edmonton International Airport: Der er ingen direkte fly til Edmonton International Airport. Flyvetiden varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

Transport til og fra Edmonton International Airport

Når du lander i Edmonton, har du flere muligheder for at komme videre til din destination.

Med taxa
Når du lander med fly i Edmonton lufthavn, er det nemt at komme ind til byen med taxa.

Med Sky Shuttle bus
Der kører ingen offentlig bustransport fra Edmonton lufthavn ind til selve Edmonton. I stedet kan du vælge at tage The Sky Shuttle Bus, der regelmæssigt kører ind til Edmonton, hvor den stopper ved diverse stoppesteder.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Edmonton International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination. Fra lufthavnen kan du nemt komme til centrum, der ligger nord for lufthavnen, ved at køre ad Queen Elizabeth II Highway.

Kontakt os for en flybillet til Edmonton

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Edmonton, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Edmonton. Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Edmonton, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Edmonton til den bedst mulige pris.

Flybillet til Edmonton i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Edmonton.

Kombiner din flyrejse til Edmonton med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Edmonton, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Edmonton er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Edmonton i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Edmonton.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Calgary, Halifax, Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto, Vancouver

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada