Flybilletter til Calgary

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Calgary i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Calgary i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Calgary lufthavn

Calgary International Airport ligger cirka 15 km nord for byens centrum. Calgary lufthavn, der har eksisteret siden 1939, betegnes i daglig tale blot som YYC.

Navn: Calgary International Airport
Adresse: 2000 Airport Rd NE, Calgary, AB T2E 6Z8, Canada
IATA kode: YYC
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

Til og fra Calgary International Airport

Når du lander i Calgary lufthavn er det nemt at komme ind til byen med enten taxa, fra en af de to store taxaholdepladser i Calgary lufthavn, eller med bus og tog, der forbinder lufthavnen med centrum. Alternativt kan du leje en bil fra Calgary Lufthavn, som står klar til dig, når du lander.

 

Værd at vide om flybilletter til Calgary

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Calgary i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Calgary tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Calgary.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Calgary

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Calgary, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Calgary.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Calgary, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Calgary til den bedst mulige pris.

Flybillet til Calgary i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Calgary.

Kombiner din flyrejse til Calgary med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Calgary, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Calgary er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Calgary i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Calgary.