Flybilletter til Calgary

Bestil din flybillet til Calgary

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Calgary, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Calgary i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Calgary lufthavn

Calgary International Airport ligger cirka 15 km nord for byens centrum. Calgary lufthavn, der har eksisteret siden 1939, betegnes i daglig tale blot som YYC.

Navn: Calgary International Airport
Adresse: 2000 Airport Rd NE, Calgary, AB T2E 6Z8, Canada
IATA kode: YYC
Tidsforskel: -8 timer fra Danmark

Transport til og fra Calgary International Airport

Når du lander i Calgary lufthavn er det nemt at komme ind til byen med enten taxa, fra en af de to store taxaholdepladser i Calgary lufthavn, eller med bus og tog, der forbinder lufthavnen med centrum. Alternativt kan du leje en bil fra Calgary Lufthavn, som står klar til dig, når du lander.

Kontakt os for en flybillet til Calgary

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Calgary, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Calgary.
Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Calgary, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Calgary til den bedst mulige pris.

Flybillet til Calgary i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Calgary.

Kombiner din flyrejse til Calgary med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Calgary, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Calgary er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Calgary i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Calgary.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Edmonton, Halifax, Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto, Vancouver

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada