Flybilletter til Ottawa

Bestil din flybillet til Ottawa

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Ottawa, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Ottawa i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

Information

Ottawa lufthavn

Navn: Ottawa Macdonald-Cartier International Airport
Adresse: 1000 Airport Parkway Private, Ottawa, ON K1V 9B4, Canada
IATA kode: YOW
Flyvetider til Ottawa Macdonald-Cartier International Airport: Der går ingen direkte fly til Ottawa Macdonald-Cartier International Airport. Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider. 
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Til og fra Ottawa International Airport

Ottawa Macdonald-Cartier International Airport ligger cirka 35 minutters kørsel fra downtown Ottawa. Når du lander i Ottawa lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa, bus eller bil. Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Ottawa International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination.

Kontakt os for en flybillet til Ottawa

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Ottawa, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Ottawa.
Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Ottawa, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Ottawa til den bedst mulige pris.

Flybillet til Ottawa i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Ottawa.

Kombiner din flyrejse til Ottawa med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Ottawa, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Ottawa er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Ottawa i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Ottawa.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Quebec City, Toronto, Vancouver

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada