Flybilletter til Ottawa

bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Ottawa i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Ottawa i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

Information

Ottawa lufthavn

Navn: Ottawa Macdonald-Cartier International Airport
Adresse: 1000 Airport Parkway Private, Ottawa, ON K1V 9B4, Canada
IATA kode: YOW
Flyvetider til Ottawa Macdonald-Cartier International Airport: Der går ingen direkte fly til Ottawa Macdonald-Cartier International Airport. Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider. 
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Til og fra Ottawa International Airport

Ottawa Macdonald-Cartier International Airport ligger cirka 35 minutters kørsel fra downtown Ottawa. Når du lander i Ottawa lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa, bus eller bil. Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Ottawa International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination.

 

Værd at vide om flybilletter til Ottawa

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Ottawa i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Ottawa tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Ottawa.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Ottawa

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Ottawa, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Ottawa.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Ottawa, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Ottawa til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Ottawa i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Ottawa.

 

Kombiner din flyrejse til Ottawa med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Ottawa, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Ottawa er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Ottawa i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Ottawa.