Flybilletter til Quebec City

bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Québec City i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Québec City i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

Information

Quebec City lufthavn

Navn: Québec City Jean Lesage International Airport
Adresse: 505 Rue Principale, Ville de Québec, QC G2G 0J4, Canada
IATA kode: YQB
Flyvetider til Québec City Jean Lesage International Airport: Der går ingen direkte fly til Québec City Jean Leasage Internationel Airport. Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Til og fra Quebec City International Airport

Jean-Lesage International Airport ligger cirka 35 minutters kørsel fra downtown Quebec City. Når du lander i Quebec City lufthavn er det ukompliceret at komme ind til byen med taxa, bus eller bil. Du kan praje en taxa ved samtlige ankomstterminaler i Quebec City lufthavn, og RTC-busser kører mellem lufthavnen og Quebec City. Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Quebec City International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination.

 

Værd at vide om flybilletter til Quebec City

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Quebec City i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Quebec City tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Quebec City.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Quebec City

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Quebec City, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Quebec City.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Quebec City, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Quebec City til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Quebec City i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Quebec City.

 

Kombiner din flyrejse til Quebec City med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Quebec City, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Quebec City er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Quebec City i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Quebec City.