Flybilletter til Quebec City

Bestil din flybillet til Quebec City

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Quebec City, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Quebec City i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Quebec City lufthavn

Navn: Québec City Jean Lesage International Airport
Adresse: 505 Rue Principale, Ville de Québec, QC G2G 0J4, Canada
IATA kode: YQB
Flyvetider til Québec City Jean Lesage International Airport: Der går ingen direkte fly til Québec City Jean Leasage Internationel Airport. Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra Quebec City International Airport

Jean-Lesage International Airport ligger cirka 35 minutters kørsel fra downtown Quebec City. Når du lander i Quebec City lufthavn er det ukompliceret at komme ind til byen med taxa, bus eller bil. Du kan praje en taxa ved samtlige ankomstterminaler i Quebec City lufthavn, og RTC-busser kører mellem lufthavnen og Quebec City. Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Quebec City International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination.

Kontakt os for en flybillet til Quebec City

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Quebec City, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Quebec City. Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Quebec City, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Quebec City til den bedst mulige pris.

Flybillet til Quebec City i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Quebec City.

Kombiner din flyrejse til Quebec City med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Quebec City, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Quebec City er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Quebec City i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Quebec City.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Ottawa, Toronto, Vancouver

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada