Flybilletter til Montreal

Bestil din flybillet til Montreal

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Montreal, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Montreal i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Montreal lufthavn

Montréal-Trudeau Internationale lufthavn ligger cirka 20 km sydvest for Montreal.

Navn: Montréal–Pierre Elliott Trudeau International Airport
Adresse: 975 Roméo-Vachon Blvd. North, Dorval, QC  H4Y 1H1, Canada
IATA kode: YUL
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Transport til og fra Montreal International Airport

Når du lander i Montreal lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa, bus eller en lejebil.

Med taxa
Du kan finde en taxa tæt på lufthavnens ankomstudgang og tage den fra Montreal lufthavn til downtown Montreal.

Med bus
Flere forskellige busselskaber kører mellem lufthavnen og Montreal.

Med bil
Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Montréal Lufthavn, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination. Fra lufthavnen til Montréal centrum er der cirka 25 minutters kørsel.

Kontakt os for en flybillet til Montreal

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Montreal, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Montreal.
Vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flyrejser til Montreal, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Montreal til den bedst mulige pris.

Flybillet til Montreal i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Montreal.

Kombiner din flyrejse til Montreal med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Montreal, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Montreal er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Montreal i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Montreal.

Flybilletter til andre populære rejsemål i Canada

Canada: Calgary, Edmonton, Halifax, Ottawa, Quebec City, Toronto, Vancouver

Andre relevante sider: Flybilletter til Canada