Flybilletter til Montreal

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Montreal i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Montreal i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge enkeltbillet i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Montreal lufthavn

Montréal-Trudeau Internationale lufthavn ligger cirka 20 km sydvest for Montreal.

Navn: Montréal–Pierre Elliott Trudeau International Airport
Adresse: 975 Roméo-Vachon Blvd. North, Dorval, QC  H4Y 1H1, Canada
IATA kode: YUL
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Til og fra Montreal International Airport

Når du lander i Montreal lufthavn er det nemt at komme ind til byen med taxa, bus eller en lejebil.

Med taxa

Du kan finde en taxa tæt på lufthavnens ankomstudgang og tage den fra Montreal lufthavn til downtown Montreal.

Med bus

Flere forskellige busselskaber kører mellem lufthavnen og Montreal.

Med bil

Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Montréal Lufthavn, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination. Fra lufthavnen til Montréal centrum er der cirka 25 minutters kørsel.

 

Værd at vide om flybilletter til Montreal

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Montreal i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Montreal tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Montreal.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Montreal

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Montreal, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Montreal.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Montreal, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Montreal til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Montreal i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Montreal.

 

Kombiner din flyrejse til Montreal med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Montreal, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Montreal er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Montreal i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Montreal.