Flybilletter til Halifax

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Halifax, Nova Scotia, i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Halifax, Nova Scotia, i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

Information

halifax lufthavn

Navn: Halifax Stanfield International Airport
Adresse: 1 Bell Blvd, Enfield, NS B2T 1K2, Canada
IATA kode: YHZ
Flyvetider til Halifax Stanfield International Airport: Der går ingen direkte fly til Halifax. Flyvetiderne varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: -5 timer fra Danmark

 

Til og fra halifax International Airport

Med taxa

Fra lufthavnen er det muligt at tage en taxa til downtown Halifax.I kan finde mere information i Ground Transportation kiosk i lufthavnen.

Med bus

Halifax Transits MetroX busser kører mellem Halifax Stanfield International Airport og Halifax downtown.

Med bil

Har du lejet en bil i forbindelse med din flybillet til Edmonton International Airport, finder du biludlejningskontorer i lufthavnen, hvorfra du kan køre videre til din destination. Fra lufthavnen til Halifax centrum er der cirka 30 minutters kørsel, alt afhængig af trafikken.

 

Værd at vide om flybilletter til halifax

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Halifax i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Halifax tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Halifax.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Halifax

Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Halifax, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Halifax til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Halifax i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Halifax.

 

Kombiner din flyrejse til Halifax med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flyrejse til Halifax, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Halifax i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Halifax.