Flybilletter til Canada

Bestil din flybillet til Canada

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Canada, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Canada i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Canada, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

Information

Derfor skal du bestille flybilletter hos os

Når I planlægger jeres rejse til Canada, så er flytransporten af gode grunde en forudsætning for rejsen. Og for de fleste er det bare noget, der skal bestilles, og så er den sag klaret. Men - en flybillet er ikke bare en billet. Det er en verden af muligheder. For os er jeres flybillet ikke bare noget, der skal klares, da den både udgør en pæn del af rejsens pris og giver nogle muligheder for ekstra oplevelser undervejs.

Køb flybilletten hos en af vores erfarne Canada-specialister

Du får følgende fordele:
  • Vi sikrer jer den bedste forbindelse til prisen og ikke blot den bedste pris.

  • Vi ser på mulighederne i jeres flypriser frem for begrænsninger.
  • Vi giver jeres rejse et personligt touch.
     

Få et ekstra stop på flybilletten og en ekstra oplevelse - det koster ikke mere

Husk at I ofte kan få en ekstra ferieoplevelse med uden beregning. Når I fx flyver til Calgary eller Vancouver, kan I uden beregning stoppe undervejs og tage et par dage i Toronto. Så kan I opleve mere i Canada på en og samme tur uden, at flybilletten bliver dyrere.

Flyv ud til en by og hjem fra en anden - så sparer I tid i bilen

Er I klar over, at I næsten altid kan flyve ud til en by og hjem fra en anden? Tag ud til Vancouver og hjem fra Calgary eller Edmonton. Så skal I ikke køre hele vejen tværs over Rocky Mountains og tilbage igen, men kan tage turen i fornuftigt tempo og få alle oplevelserne med. Eller hvad med ud til Toronto og hjem fra Montréal? Der er mange muligheder.

Book flybilletten til Canada som en ”gennemgangsbillet” - det gør jeres rejse lettere

Det lyder teknisk, men for vores Canada-specialister er det bare en måde at gøre jeres rejse lettere. Med en gennemgangsbillet er der samme regler på tværs af de flyselskaber, som I benytter, og det letter alt fra bagageregler til seating i flyet. Det tænker vi altid på - på jeres vegne.

Køb altid en pakkerejse, når I skal til Canada - det giver sikkerhed

Kombiner jeres flybillet med hotel eller bilreservation, så er I dækket af Pakkerejseloven og dens forbrugerbeskyttelse. Det er ikke det, man tænker på, når man køber sin rejse, men det er det, man tænker på, hvis flyet er forsinket eller motorhomet har en dårlig dag. Så er det godt at have købt en pakkerejse hos et rejsebureau, der står ved sit ansvar.

Vi kender flyselskabernes kampagner og har specialpriser - det giver den bedste pris

Når I køber flybilletter hos os, får I fordel af det fulde udbud af priser, da vi samarbejder med en bred vifte af flyselskaber. Så ud over vores indkøbsvolumen får I fordel af, at vi kender flyselskabernes kampagner og ofte har specialpriser på mange flyselskaber.