Flybilletter til Canada

Bestil flybilletter til canada

Du kan vælge at bestille din flybillet til Canada i vores online booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores flybooking. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

Udvalgte byer

Vis på kort

information

Derfor skal du bestille flybilletter hos FDM travel

Når I planlægger jeres rejse til Canada, så er flytransporten af gode grunde en forudsætning for rejsen. Og for de fleste er det bare noget, der skal bestilles, og så er den sag klaret. Men - en flybillet er ikke bare en billet. Det er en verden af muligheder.

For os er jeres flybillet ikke bare noget, der skal klares, da den både udgør en pæn del af rejsens pris og giver nogle muligheder for ekstra oplevelser undervejs.

 

Køb flybilletten hos en af vores erfarne Canada-specialister

Du får følgende fordele:
  • Vi sikrer jer den bedste forbindelse til prisen og ikke blot den bedste pris.

  • Vi ser på mulighederne i jeres flypriser frem for begrænsninger.
  • Vi giver jeres rejse et personligt touch.

 

Få et ekstra stop på flybilletten og en ekstra oplevelse - det koster ikke mere

Husk at I ofte kan få en ekstra ferieoplevelse med uden beregning. Når I fx flyver til Calgary eller Vancouver, kan I uden beregning stoppe undervejs og tage et par dage i Toronto. Så kan I opleve mere i Canada på en og samme tur uden, at flybilletten bliver dyrere.

 

Flyv ud til en by og hjem fra en anden - så sparer I tid i bilen

Er I klar over, at I næsten altid kan flyve ud til en by og hjem fra en anden? Tag ud til Vancouver og hjem fra Calgary eller Edmonton. Så skal I ikke køre hele vejen tværs over Rocky Mountains og tilbage igen, men kan tage turen i fornuftigt tempo og få alle oplevelserne med. Eller hvad med ud til Toronto og hjem fra Montréal? Der er mange muligheder.

 

Book flybilletten til Canada som en ”gennemgangsbillet” - det gør jeres rejse lettere

Det lyder teknisk, men for vores Canada-specialister er det bare en måde at gøre jeres rejse lettere. Med en gennemgangsbillet er der samme regler på tværs af de flyselskaber, som I benytter, og det letter alt fra bagageregler til seating i flyet. Det tænker vi altid på - på jeres vegne.

 

Køb altid en pakkerejse, når I skal til Canada - det giver sikkerhed

Kombiner jeres flybillet med hotel eller bilreservation, så er I dækket af Pakkerejseloven og dens forbrugerbeskyttelse. Det er ikke det, man tænker på, når man køber sin rejse, men det er det, man tænker på, hvis flyet er forsinket eller motorhomet har en dårlig dag. Så er det godt at have købt en pakkerejse hos et rejsebureau, der står ved sit ansvar.

 

Vi kender flyselskabernes kampagner og har specialpriser - det giver den bedste pris

Når I køber flybilletter hos os, får I fordel af det fulde udbud af priser, da vi samarbejder med en bred vifte af flyselskaber. Så ud over vores indkøbsvolumen får I fordel af, at vi kender flyselskabernes kampagner og ofte har specialpriser på mange flyselskaber.