Dennis - MC-guide

Dennis - mc-guide

Jeg har altid været bidt af USA. Jeg har rejst mindst 150 gange til USA, haft hus i Fort Lauderdale og Orlando i Florida. Boet i Malibu ved Los Angeles og San Diego i det sydlige Californien.

Det startede som dreng, hvor jeg var bidt af amerikanske film, amerikanske biler og motorcykler. Kunne jeg høre en amerikanerbil i nærheden, så cyklede jeg efter den, bare for at høre lyden af den. Jeg købte min første Ford Mustang som 17 årig, og har ejet mange amerikanerbiler siden, og kører den dag i dag i en gammel Chevrolet cabriolet fra 1968.

Jeg har ligeledes kørt MC siden jeg var 18, og selvfølgelig skulle jeg have en Harley Davidson, så jeg drog til USA og købte en avis hvor fandt nogle til salg og fik købt en fed model. Har siden den gang haft mange forskellige Harley modeller. Har stadig Harley i både Danmark og USA.

Jeg har også rejst i mange andre lande i verden, set hele Europa og det meste af Asien, lidt i Sydamerika og andre dejlige steder, men det er USA jeg brænder for. Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde i USA og med mine utallige mc-rejser i USA var det helt oplagt, at det skulle være noget med MC i USA. Det er efter min mening det fedeste sted i verden at køre rundt på MC. Samtidig med det så elsker jeg at give folk en fed oplevelse. Jeg har stor glæde ved at glæde andre mennesker, og undværer gerne selv en oplevelse ved at give andre mennesker den - det er for mig en glæde i sig selv.

Kan kun anbefale at opleve USA fra en motorcykel, det er en oplevelse man aldrig glemmer. USA rummer så meget forskellig natur at man taber kæben og tænker at det kan da snart ikke blive smukkere.....

Nogle af mine største oplevelser:

  • Arizona og Utah er nogle af mine favorit steder, er vild med de røde bjerge og hårde landskaber. Man sidder bare og tænker sig tilbage til hvordan det var i Det vilde Vesten.
  • Favoritbyer: Der er rigtig mange, men Key West, San Francisco og Las Vegas er på listen, Total forskellige byer men sjov på hver sin måde.
  • Yellowstone National Park: Det at køre helt derude hvor der ikke er hegn til dyrene, vilde mustanger på vejen og kæmpe bisoner
  • Tværs over USA hvor naturen skifter nærmest fra dag til dag. Det er fantastisk. Og se forskelligheden i alle de steder man kommer forbi.

Er du klar til et road trip?

Så ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.

Kontakt os


"Som jeg plejer at sige når man cruiser tværs over Amerika på sin Harley:
Det er svært at bevare pessimismen...."

- Dennis, MC-guide i USA