Storbyferie i London for 2 voksne

Musicals, shopping og museer i London - 4 dage / 3 nætter

London er perfekt til en storbyferie. Se det hele fra oven i pariserhjulet London Eye, nyd en eftermiddag blandt skattene i British Museum eller besøg det hyggelige kvarter Soho med et herligt leben. I kan slutte jeres storbyferie af med en musicaloplevelse i området West End, som har et utal af teatre.
Vi kan også anbefale en bådtur på Themsen, et besøg ved Buckingham Palace og den gotiske kirke, Westminster Abbey eller en tur på en af Londons mange markeder – fx Borough Market.

I London er der masser af seværdigheder, shopping i verdensklasse og alverdens lækre restauranter. Om I er et kærestepar, mor og datter, kammerater, et venindepar eller noget helt andet, så er London altid en god idé.

Fra 3.976 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i London:

  • Den fantastiske udsigt over byen fra London Eye
     
  • Gå shop-amok i de mange butikker på Oxford Street eller Carnaby Street
     
  • West End - Londons forlystelseskvarter med masser af kultur og mulighed for at se kendte teaterstykker
     
  • Et bredt udvalg af museer, bl.a. Madame Tussauds voksmuseum og Natural History Museum

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i London

Hvad skal I opleve I London?


Når I rejser til London, er det en god idé at vælge et par områder ud, som I vil koncentrere jer om at udforske. For eksempel Soho, der er et livligt område med et herligt miks af små gader på kryds og tværs, sjove butikker, teatre og masser af smarte barer, restauranter og natklubber. Notting Hill er også populær med sin hyggelige og personlige atmosfære og de kulørte facader. 

Det er de sjove små forretninger med varer fra nye og endnu ukendte designere, der gør gadebilledet i London farverigt og interessant. Alligevel kommer I ikke uden om det berømte stormagasin Harrods, der er en oplevelse i sig selv. I kan også finde sjove ting på nogle af de utallige markeder i London, som Covent Garden, Borough Market og Camden Markets.

I bør også prøve Londons gastronomiske seværdigheder. Besøg en kaffebar eller et traditionelt tehus og nyd en full english breakfast; Et overdådigt måltid, der uden tvivl kan holde jer kørende til langt ud på eftermiddagen. Og så er der jo et utal af restauranter i alle prisklasser, der frister med gastronomi fra hele verden.

Længes I efter en iskold pint, så er der masser af muligheder for at få stillet tørsten i London. På pubberne får I serveret god stemning, store fadøl og, i mange tilfælde, lækker, traditionel mad. Træk ned i sidegaderne og ud af det travle centrum - så skulle I være rimelig sikre på at finde de rigtige pubber, hvor I kan skåle med de lokale. 

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?