Storbyferie i London for 2 voksne og 2 børn

Oplev magiske London med familien - 4 dage / 3 nætter

Der er masser at se og opleve i London, uanset hvilken alder man har. Se det hele fra oven i pariserhjulet London Eye, eller se byen fra sø-siden på en bådtur - sejl fx ud til Tower of London og se det gamle fængsel. Er der Harry Potter fans i familien, kan vi anbefale et besøg ved Harry Potter Studios, hvor I kommer helt ind under huden på det magiske univers.

Der findes også flere museer som byder på underholdning til alle generationer. Bl.a. Natural History Museum, hvor I finder skeletter fra mammutter og dinosaurer, eller Science Museum som altid har masser af interaktive oplevelser. Undersøg også gerne hvilke musicals der kører mens I er afsted - der findes en del som er velegnede for børn, fx Aladdin eller Løvernes Konge.

London byder på oplevelser til hele familien, så det er bare med at komme afsted.

Fra 2.792 kr.
pr. person v/ 2 voksne og 2 børn under 12 år inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i London:

  • Suget i maven og den fantastiske udsigt over byen fra London Eye
     
  • Besøg den 5-etagers legetøjsbutik Hamley's i Regent Street
     
  • Oplev vagtskiftet ved Buckingham Palace - en imponerende oplevelse for alle
     
  • Et bredt udvalg af børnevenlige museer, fx Natural History Museum eller Science Museum

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i London

Hvad skal I opleve I London?


Tag en tur i verdens største Londonerhjul med 32 kabiner og en højde på hele 135 meter, så I får en fantastisk udsigt over London. Den behagelige rundtur varer cirka en halv time og i klart vejr kan I se hele 40 kilometer ud over London. Glaskabinerne er monteret udvendigt på hjulet, så I har det bedst mulige udsyn.

En af Londons store seværdigheder er at se dronningens livgardes vagtskifte, Change of the Guards på paradepladsen ved Whitehall. Det finder sted hverdage kl. 11.30 og søndage kl. 10.00. Husk at blive fotograferet ved siden af en af garderne.

Tower of London ser ud som en borg skal, med fugtige fangehuller, glitrende kronjuveler og uhyggelige historier. Tower of London blev påbegyndt i 1078 og har siden været fort, slot og fængsel. Det siges at de mange spøgelser der hjemsøger stedet, aldrig vil forlade Tower of London - så der er lagt op til et spændende (og uhyggeligt) besøg.

Overalt i byen finder du de grønne åndehuller, som London er kendt for – Parkerne! Londons parker byder på frisk luft, fuglekvidder, græs under fødderne og mulighed for både afslapning og aktivitet. De største og mest kendte parker i London er Hyde Park/Kensington Gardens og Regent’s Park. De er gode mål for heldagsture, hvor I kan nyde naturen, holde picnic, bruge legepladserne og nyde livet.

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?