Le Grand Hôtel & Spa, Gerardmer, Alsace

midt i vogeserne 

Le Grand Hôtel & Spa, Gerardmer (Alsace)

Grand Hôtel & Spa ligger i hjertet af Alsace mellem søer og frodige skove, og har indrettet sig på wellness og kunsten at leve. Der er tre restauranter, Grand Cerf, Pavillon Pétrus og Assiette du Coq à l'ne. Hotellet har to svømmebassiner, et boblebad, sauna, fitnessrum og en storslået 450 kvm. spa samt en 1.000 kvadratmeter stor park. Her er det hele til et uforglemmeligt ophold.

En af de særlige kendetegn ved Grand Hôtel & Spa er, at det giver sine gæster mulighed for at nyde både et udendørs opvarmet bad og en indendørs swimmingpool. Under et naturligt lys giver det store indendørs modstrøms-swimmingpool og tilhørende boblebad jer mulighed for at slappe af

Fra 675 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

tre fantastiske restauranter

Le Grand Cerf tilbyder traditionel fransk køkken. Restauranten er designet i chokolade-, tobaks- og gråbrune nuancer i en elegant og barok stil og spiller på kontrasten mellem moderne og klassiske elementer, herunder af Louis XIII-stil sorte og brune lænestole, kunstmalerier med lyse farver og krystal service. Menuen varierer efter sæsonen og køkkenet er udstyret med dagens moderne udstyr og en linje til at komponere retter på rekordtid. Restaurantpersonalet er sammensat af to maîtres d’hôtel og et team af erfarne kokke.

Gourmetrestauranten Pavillon Pétrus er stedet, hvor kokke Thierry Longo (Maître Cuisinier de France) og Patrice Paya viser deres færdigheder i det franske køkken. Den hyggelige restaurant byder velkommen i en varm atmosfære. Pavillon Petrus associerer æstetiske og kulinariske fornøjelser med møbler inspireret af russisk stil, krystallysekroner og et stort karnapvindue, der giver en fantastisk udsigt over parken. For at leve op til et så prestigefyldt navn har Pavilion Petrus en vinkort med omkring 600 vine. 

L’Assiette du Coq à l’ne er en restaurant med lokale produkter, hvor kokken Dominique Arnold varierer sin menu efter årstidene. Restauranten er tildelt en Bib Gourmand af Michelin-guiden. Denne pris er en anerkendelse for restauranter, der garanterer det bedste forhold mellem kvalitet og pris. Restauranten byder på regionale retter som den varme Munster-salat pâté en croûte, choucroute eller hamburger.

Galleri

Kort

Vis på kort