På rulleskøjter gennem Paris

Fuld fart gennem byen

Er du til vind i håret, fart og høj puls eller måske bare en rolig tur på hjul rundt i Paris, så spænd rulleskøjterne fast og sus gennem Paris’ gader. Det er de seneste år blevet populært at stå på rulleskøjter i Paris, og hver uge vidner to rulleskøjteløb i Paris om dette. på jeres kør-selv-ferie til Paris, kan det være en anderledes og sjov måde, at komme hurtigt rundt til de mange spændende seværdigheder, som står på listen over steder at se i byernes by.

Rul igennem de parisiske gader

Hvis du har styr på bremserne og dine rulletekniker er der hver fredag aften, fra Place Raoul Dautry, rig mulighed for rutinerede rulleskøjteløbere at komme ud og tilbagelægge omkring 30 kilometer på de tre timer, som løbet varer. Er du mindre øvet, eller synes du bare, at du gerne vil tage den lidt mere med ro, så skal du vente til søndag eftermiddag. Kl. 14.30 på Place de La Bastille/Boulevard Bourdon starter det 20 kilometer lange løb. Uanset hvilket løb, du vælger, så er det en sjov og actionfyldt måde at opleve Paris på.

Medbring rulleskøjter og sikkerhedsudstyr

Begge rulleskøjteløb er åbne for alle, og du skal selv medbringe rulleskøjter og sikkerhedsudstyr. Ruterne er forskellige fra gang til gang. Er du mere til at rulle alene er der også gode muligheder for det i Paris. Om søndagen er boulevarderne langs Seinen lukket for biler, og det er derfor oplagt at tage en tur på rulleskøjterne. Og ellers er rulleskøjterne også en udmærket måde at komme rundt mellem de mange seværdigheder.

Kort

Vis på kort