Shopping nær operaen i Paris

Stormagasinerne i Opéra-kvarteret

Printemps, Galeries Lafayettes, Brümell - stormagasinerne ligger som perler på en snor på Boulevard Haussmann lige bag den smukke gamle opera, Opéra National de Paris. Her finder du ganske enkelt alt, hvad Paris kan tilbyde af eksklusiv shopping, lokale specialforretninger og et rigt caféliv. Prisniveauet er generelt lidt lavere end i Danmark, men det er først og fremmest det enorme og anderledes udvalg, der gør det sjovt at gå på opdagelse i de parisiske storcentre.

Specialforretninger i Opéra-kvarteret

Du bør så absolut unde dig et visit til specialforretningerne i gaderne omkring Operá Garnier. Place de la Madeleine er et godt sted at starte. Her ligger den ene udsøgte delikatesseforretning efter den anden. Lidt lækre råvarer er en oplagt souvenir fra Paris, og vælger du med omhu, behøver det ikke at fylde og veje mere i bagagen, end der er plads til. Trøfler, specielle svampe, lækre olier, honning fra bistader rundt i Paris - det er bare at gå på opdagelse, og det hele findes her i Operá-kvarteret. Flere af forretningerne har små frokostrestauranter, hvor du til overraskende rimelige penge kan styrke sig på noget let og lækkert, inden det går løs i Paris' gader igen.

Inspiration

Puttin' on the Ritz

Skal madame have et diamantsmykke med hjem eller monsieur et guldur til mindst en månedsløn, foregår det i gaderne omkring Place Vendôme midt i Operá-kvarteret. Her ligger guldsmede og juvelerer i den afgjort dyre ende. Det samme gør et af Paris' mest mondæne hoteller - nemlig Hotel Ritz, hvor prinsesse Diana tilbragte sin sidste aften. Hotel Ritz er et fortryllende hotel - både inde- og udefra - og dets førsteklasses stemning giver dig lyst til, som Fred Astaire sang, "puttin' on the Ritz" - klæde sig fint på og begive sig ud i det parisiske natteliv. Smag på glitter, glamour og luksus og tag en slentretur i området.

Kort

Vis på kort