Storbyferie i Paris for 2 voksne

champs-Elysées, cabaret og caféer i paris - 4 dage / 3 nætter

Paris serverer alle ingredienser til en dejlig storbyferie. Tag en slentretur langs med Seinen med en god kop kaffe i hånden, tag en tur op i Eiffeltårnet og nyd udsigten over byen eller se et show i den berømte Moulin Rouge. I kan shoppe alt hvad hjertet begærer på Champs Elysees, samt udforske nogle af de mange museer som Paris har at byde på – blandt andet det verdensberømte Louvre.
Vi kan også anbefale en gåtur i Montmartre-kvarteret, hvor I finder hyggelige caféer, snoede gader og kunstnere der sidder og maler. Fra Sacre Coeur kirken er der en smuk udsigt over Paris.

Paris er indbegrebet af charme med masser af seværdigheder, hyggelige områder og dejlig mad. Om I er et kærestepar, mor og datter, kammerater, et venindepar eller noget helt andet, så er Paris altid en god idé.

Fra 2.861 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Paris:

  • Den smukke udsigt over Paris fra toppen af Eiffeltårnet
     
  • Hyggelige gader og massevis af kunstnere ved Montmartre
     
  • En dejlig middag eller en god kop kaffe i Latinerkvarteret
     
  • Sejltur langs Seinen, hvor I på romantisk vis oplever Paris fra vandet

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Paris

Hvad skal I opleve I paris?


Vi anbefaler en kanalrundfart på Seinen, så læn jer tilbage og lyt til bølgeskvulpene. Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre er bare nogle få af de mange seværdigheder, som I passerer på kanalrundfarten. Uden at skulle anstrenge sig forbi overfyldte fortove med ømme fødder og ben får I set de allervigtigste seværdigheder i Paris. 

Besøg Latinerkvarteret - mange rejser ligefrem til Paris med de levende billeder af det hyggelige og livlige Latinerkvarter på den indre nethinde. Og området skuffer ikke. Det er bare at kaste sig ud i kvarteret og gennemtrave de mange hyggelige gader og stræder, der vrimler med caféer, forretninger og restauranter og liv. 

Den hvide kuppel på Sacré Coeur er synlig fra det meste af Paris, da kirken er bygget på byens højeste punkt. I de varme måneder spiller musikere op ved trappens fod, mens lokale som turister nyder et glas kold rosé og den fænomenale udsigt over byen. Bestig de mange trapper op til Sacré Coeur, inden I starter jeres rundtur i de hyggelige, smalle gader på Montmartre.

Når I rejser til Paris kan I stadig opleve en række spektakulære cancan- og cabaretshows som i de gode gamle dage, hvor Toulouse-Lautrec og Aristide Bruant slog gækken løs på Montmartre. Oplev fx et cancan show på den berømte Moulin Rouge, der holder til under den karakteristiske røde vindmølle.

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?