Terra Botanica i Angers

Den plantebaserede forlystelsespark

I Angers finder du forlystelsesparken Terra Botanica, som med et tema om planter og blomster fortryller besøgende i massevis. Terra Botanica har over 600 års historie, og begyndte med de berømte blomsterhaver, som Kong Renée ejede. Terra Botanica bliver af mange kaldt ”Planternes hovedstad”, og i parken kan du udforske en verden af 275.000 plantearter – heriblandt enestående samlinger af orkideer, roser og palmer. Fra kæmpe drivhuse til frodige haver, fra marker til moser, fra generøse køkkenhaver til mørke skove, fra middelhavslandskaber til orientalske lande. Terra Botanica er altså et usædvanligt sted, hvor du vil opleve et farverigt eventyr!

Terra Botanica er også en fabelagtig legeplads fuld af sjov og underholdning. Du kan oplevede alt fra Alvesøen med sine hængende tårne, monstrene af Terra Botanica, dynamiske 4D-filmvisninger, sjove forlystelser, naturskønne bådture. Her kan du få et sjovt eventyr og botaniske opdagelser med familie eller venner.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort