Villa Tri Men, Quimper, Bretagne

et besøg i Cornouaille

Villa Tri Men, Sainte-Marine Combrit (nær Quimper, Bretagne)

Villa Tri Men liger i en smuk grøn park ved bredden af floden Odet tæt på Sainte Marine Port. Hotellet tilbyder 19 værelser og hytter harmonisk indpasset i miljøet. Til ganen tilbyder kokken Frédéric Claquin og hans team et køkken baseret på skaldyr. Le Bistrot du Bac, hotellets anden restaurant, tilbyder et mere enkelt og lokalt køkken.

Oplev også Quimper, hovedstad i Cornouaille (en historisk region på Bretagnes vestkyst), en spændende by med kunst og historie, der udfolder sig rundt om dens katedral, Eckmühl-fyrtårnet og Pointe du Raz. Et par dage vil ikke være for meget til at smage på Bretagnes charme.

Fra 645 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bretagne = Østers og skaldyr 

Villa Tri Men byder jer velkommen til 16 værelser, alle smukt indrettede med ædle materialer, der skaber en elegant og moderne stil. Hvert værelse bades i dagslys og har udsigt til parken eller havet gennem fyrretræerne. Ud over hotellets 16 værelser ligger der tre hytter på grunden, og alle værelser og hytter har naturligvis badeværelse, tv og gratis Wi-Fi. 

Hotellet har to restauranter: "Les Trois Rochers", der har haft en Michelin Guide-stjerne siden 2016, har store karnapvinduer med udsigt over en smuk have mod havet. Her serverer kokken Frédéric Claquin og hans team friske fiske- og skaldyrsretter. "Le Bistrot du Bac" har en enestående beliggenhed i Sainte-Marine's havn og er åben til frokost og middag hele året rundt. Her serveres generøse portioner af lokale retter. Fortryllende blå og hvide nuancer plus en terrasse med direkte udsigt over havnen!

"Bar de la Villa" er populær blandt hotellets gæster og det lokale samfund. Det er ideelt til tête-à-têtes og pauser, mens I udforsker gaderne i Sainte-Marine. Om eftermiddagen kan I nyde kaffe, varm chokolade, te og andre drikkevarer i "Le Bar de Villa", mens I nyder det varme sollys der strømmer gennem de store vinduer. Sidst på dagen er det tid til at prøve champagne og vin, nyde cocktails eller spiritus i en munter atmosfære ved ilden.

Galleri

Kort

Vis på kort