Palazzo Marletta Luxury House Hotel, Catania

Ikonisk barok atmosfære 

Palazzo Marletta Luxury House Hotel, Catania

Genoplev det 18. århundredes fornemme barokstil i det historiske centrum af Catania. Palazzo Marletta ligger med smuk udsigt til Piaza Duomo. bygget af arkitekten Francesco Battaglia som privat residens, og senere omdannet til hotel i en skøn blanding af barokken storhed og moderne minimalisme. Her bor I i stil og i gå afstand til en lang række af byens historiske højdepunkter.

Fra 1.058 kr.
pr. person pr. nat i Superior dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Palazzo Marletta er en arkitektonisk juvel oprindeligt opført som privatbolig, og med sin placering og sine kun syv værelser danner hotellet en skøn og afslappet atmosfære i det absolutte centrum af historiske Catania.  Stedet har ikke egen restaurant men mulighed for roomservice, og direkte fra hoveddøren har I direkte adgang til byens pladser og smalle gader med hyggelige restauranter, barer og butikker.

De syv værelser er alle forskelligt og smagfuldt indrettet. Deluxe værelserne Angélia, Agúmia og Crisma er alle indrettet i gammel stil og med  balkon mod Catania Duomo.
Superior værelserne er moderne og minimalistisk indrettet med balkon og udsigt over byen tage. Alle værelser har aircondition, minibar, tv, gratis wifi og kaffe/te.

 

Kort

Vis på kort

Få et tilbud