Ambasciatori

Dette foto er fra Venedig

Med stoppested lige uden for hotellet kommer du nemt og hurtigt til Venedig, med sine kanaler, Rialtobroen og Markuspladsen.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Sport
  • Fitnessrum
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Ambasciatori ligger i byen Mestre, ca. 10 minutters buskørsel fra Venedig og har et stoppested lige uden for hovedindgangen. I har desuden kun 800 m til banegården Mestre, mens der til lufthavnen Marco Polo er omkring 12 km. I bor på en af hovedgaderne i Mestre og I kun 100 meter til nærmeste supermarked.

Der serveres en varieret amerikansk morgenbuffet som I kan nyde hver morgen mod betaling, som bl.a. indeholder frisk frugt, dejlig italiensk kaffe, yoghurt og søde sager.
Restauranten på hotellet serverer både egnsretter og klassiske italienske retter til middag. Du kan desuden nyde en traditionel aperitif fra Veneto i baren Bisanzio.
Der er i alt 93 værelser med eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks, minibar, aircondition og gratis trådløs internetadgang.

Hotel faciliteter
Gratis Wi-Fi
Bar
Restaurant
Fitnesscenter
Privat parkering mod betaling
Døgnåben reception
Elevator

Venedig er en smuk og unik by, som har sin helt egen charme. Venedig er bygget over 100 øer, som er blevet forbundet med broer og som i dag er en stor sammenhængende by. 

Bestil her